Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο 27χρονου τερματοφύλακα της Μίλγουολ

Την είδηση σοκ για το θάνατο του Ματίγια Σάρκιτς (σ.σ. γεννημένος στις 23/7/1997) έκανε γνωστή η Μίλγουολ, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Championship. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες και χωρίς να έχει αποκαλυφθεί η αιτία του θανάτου, ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας αναφέρεται ότι τις τελευταίες μέρες, που ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μπούντβα, ήταν άρρωστος.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Σάρκιτς εμφανίζεται να αρρώστησε στο διαμέρισμα όπου διέμενε, ενώ δεν μεταφέρθηκε σε κάποιο νοσοκομείο.

Ο διεθνής γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του στις μικρές ομάδες της Άντερλεχτ και στη συνέχεια μετακόμισε στην Άστον Βίλα, η οποία ήταν και η πρώτη επαγγελματική ομάδα στην καριέρα του.

Ακολούθησε η μεταγραφή στη Γουλβς, αλλά δεν έπαιξε ποτέ με τους «λύκους» στην Premier League, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός σε Σριούσμπερι και Μπέρμιγχαμ.

Η τελευταία ομάδα στην καριέρα του ήταν η Μίλγουολ και την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 31 αγώνες.

Την προηγούμενη εβδομάδα (5/6/24) αγωνίστηκε στο φιλικό του Μαυροβουνίου με το Βέλγιο, κάνοντας μάλιστα και μια πολύ καλή εμφάνιση στην ήττα με 2-0 της ομάδας από τους «κόκκινους διαβόλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.