Σοκ στην Τσεχία, εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Βέσελι

Το χειρότερο δυνατό πλήγμα δέχεται η Τσεχία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Γιαν Βέσελι, δεν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στην κορυφαία διοργάνωση που ακολουθεί, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε με δήλωσή του έκανε γνωστό ότι δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινά στις 31 Αυγούστου στην ασιατική χώρα: «Δυστυχώς δεν θα αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να κάνω αποθεραπεία στο γόνατό μου και δεν θα μπορέσω να ενισχύσω την ομάδα. Ήλπιζα να αγωνιστώ, αλλά το πρόβλημά μου στο γόνατο δε με αφήνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσέχος.

Ως εκ τούτου όλο το βάρος θα πέσει πάνω στις πλάτες του Τόμας Σατοράνσκι (Σικάγο), ο οποίος θα προσπαθήσει να ηγηθεί της ομάδας του και να τγην βοηθήσει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Η Τσεχία βρίσκεται στον 5ο Όμιλο, μαζί με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Ιαπωνία. Ο συγκεκριμένος όμιλος διασταυρώνεται στην επόμενη φάση με τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας, η οποία θα παίξει στον 6ο με τις Βραζιλία, Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.