“Σούπα” με λευκή ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε ΝΠΣ και Λαμία

Προσπάθεια του Μάντζη, ενώ τον παρακολουθούν Δημούτσος και Σκόνδρας

Μία ποδοσφαιρική … σούπα, ειδικά στο δεύτερος μέρος, πρόσφεραν ΝΠΣ Βόλος και Λαμία στο Πανθεσσαλικό σε ματς για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ. Το τελικό 0-0 ήταν απόλυτα λογικό βάσει της μορφής του αγώνα, αλλά σημασία έχει ότι μ’ αυτόν τον βαθμό οι κυανέρυθροι του Στέφανου Ξηροφώτου σώθηκαν και μαθηματικά, αφού με τρία ματς να υπολείπονται έχουν πλέον διαφορά δέκα βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, φτάνοντας στους 31 πόντους έναντι 21 που έχουν Πανιώνιος και Παναιτωλικός.

Στο 12’ το σουτ του Τσαούση παραλίγο να γίνει ασίστ για τον Μάντζη, που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 13’ νέο σουτ του Τσαούση από καλή θέση κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 15’ ο Κυζερίδης μπήκε μόνος από πλάγια δεξιά και έξω από τη μικρή περιοχή κλείστηκε από τον Θεοδωρόπουλο και έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως δε βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.

Στο μισάωρο ο Μάντζης βρέθηκε σε θέση βολής λίγο έξω από τη μικρή περιοχή μετά από κεφαλιά-πάσα του Γκουαροτσένα, αλλά έστειλε με το δεξί την μπάλα υπό πίεση λίγο πάνω από τα δοκάρια σε μία πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισό του αγώνα, όμως στη συνέχεια απογοήτευσαν.

Στο δεύτερο μέρος και στο 59’ ο Σάλιακας ξέφυγε από τον Διαμαντή και εκτός περιοχής δοκίμασε το πόδι του, αλλά μπλόκαρε ο Καραγκιόζης, ενώ στο 64’ ο Τσοκάνης, που γύρισε στόπερ στην επανάληψη μετά τον τραυματισμό του Δημόπουλου, έκοψε σωτήρια με το κεφάλι δυνατό σουτ  του Βιγιάλμπα εντός περιοχής, που πήγαινε προς την εστία. Από κει και πέρα εκτός από μία ανεπιτυχή προσπάθεια του Ζοάο να “τσιμπήσει” την μπάλα προ του Θεοδωρόπουλου στα δεξιά της μεγάλης περιοχής, με τον γκολκήπερ της Λαμίας να παραχωρεί κόρνερ, δεν υπήρχε κάτι άλλο στο ματς.

Πρώτη συμμετοχή έκανε ως βασικός ο Καραγκιόζης και ως αλλαγή στο τέλος ο Μπάλλας για τον ΝΠΣ Βόλος.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιόζης, Τσαούσης, Φεράρι, Δημόπουλος (46’ λ. τρ. Μπαλογιάννης), Διαμαντής, Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Κυζιρίδης (53’ Ζοάο), Μουνίθ (80’ Γέντρισεκ), Μάντζης (92’ Μπάλλας)

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Δημούτσος (45’ λ. τρ. Νιασέ), Σάλιακας (85’ Μπουλούλης), Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα (70’ Αραβίδης), Σασί (85’ Καραμάνος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.