Σπανούλης: «Αγαπημένος μου ο Τζόρνταν, μακάρι να έδωσα έμπνευση σε Γιάννη και Ντόντσιτς»

Για τους Ντόντσιτς – Αντετοκούνμπο μίλησε στη Wall Street Journal ο Βασίλης Σπανούλης, που παραδέχθηκε πως ο αγαπημένος του παίκτης ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν.

Πριν από λίγες ημέρες ο Λούκα Ντόνσιτς δήλωσε στην εκπομπή Inside the NBA πως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ένας από τους παίκτες που θαύμαζε στα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ. Πριν από μερικούς μήνες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλεσε τον Kill-Bill «Κόμπι Μπράιαντ της Ευρώπης». Τώρα, ο γκαρντ του Ολυμπιακού δηλώνει στη Wall Street Journal χαρούμενος αν όντως ενέπνευσε τους δύο σούπερ σταρ των Μάβερικς και των Μπακς αντίστοιχα, ενώ παραδέχεται πως ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν το δικό του ίνδαλμα.

«Είμαι μεγάλος φαν και των δύο και πάντα τους παρακολουθώ. Μακάρι να ήμουν μια καλή έμπνευση για εκείνους. Θα είμαι πολύ πολύ πολύ πολύ τυχερός αν τους βοήθησα έστω και λίγο ή αν τους ενέπνευσα για να πάρουν κάποιες κινήσεις ή συμβουλές ώστε να γίνουν αυτοί που είναι» δήλωσε ο Σπανούλης και όταν ρωτήθηκε για τη θητεία του στους Χιούστον Ρόκετς απάντησε πως: «Λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Αλλά εντάξει, κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Ίσως είναι καλύτερο που γύρισα στην Ευρώπη και έκανα αυτή την καριέρα».

Ο Λαρισαίος γκαρντ αποκάλυψε επίσης πως: «Μεγάλωσα με τον Μάικλ Τζόρνταν, οπότε αυτός ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης. Εύχομαι στον Ντόνσιτς να γίνει ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών και στον Αντετοκούνμπο να κατακτήσει σύντομα ένα πρωτάθλημα. Τα παιδιά μου είναι φαν και των δύο, μου ζητούν να τους δείχνω highlights από τους αγώνες τους. Αυτή τη στιγμή εμπνέουν πολλά παιδιά, περισσότερα απ’ όσα εγώ».

sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.