Σπαθής: Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο

Την άποψή του πως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε τεχνηέντως να “ροκανίσει” τον χρόνο, προκειμένου να πάρει ευκολότερα τη νίκη κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, εξέφρασε με δηλώσεις του, ο παίκτης – προπονητής του σωματείου του Βελεστίνου, Χρήστος Σπαθής, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του και τους ερυθρόλευκους στο Βελεστίνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά καλό και δυνατό. Γνωρίζαμε πολύ καλά πώς θα έρθει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο Βελεστίνο. Ξέραμε ότι θα χτυπούσε στα πλάγια, ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Η αλήθεια είναι ότι μπήκε πιο δυνατά από εμάς στον αγωνιστικό χώρο, είχε τις ευκαιρίες. Το ματς, στο πρώτο ημίχρονο γενικά, είχε πολύ καλό ρυθμό. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων μας, προκειμένου να κάνουμε εμείς το 1-0, σε μία αδράνεια δική μας, από ένα ριμπάουντ ουσιαστικά, δεχτήκαμε το γκολ και, κάπως έτσι, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, επιτρέψτε μου να πω, ότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Πήραμε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν επιτεθήκαμε με ορθολογικό τρόπο, αλλά προσπαθήσαμε αρκετά. Από πολύ νωρίς στην επανάληψη, ο αντίπαλός μας προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο με τραυματισμούς και τα σχετικά. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, παρά την προσπάθειά μας να πιέσουμε και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.

Έχουμε μπροστά μας κι άλλα παιχνίδια, δεν τελειώσε τίποτα. Έρχεται το ρεπό για εμάς, θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, ποτέ δεν μάθαμε να είμαστε σε πλεονεκτική θέση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, δίχως να υπάρχει απογοήτευση. Όλες οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τέλος, ακόμα και οι αδιάφορες βαθμολογικά, προκειμένου να προστατέψουν την ιστορία τους. Έρχεται πάλι ένα παιχνίδι έδρας σε δύο εβδομάδες για εμάς και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε περισσότερο ουσιαστικοί. Κάναμε 2-3 ευκαιρίες, δεν έγιναν γκολ και το γκολ, τελικά, το έκανε η αντίπαλη ομάδα. Πρέπει, λοιπόν, να γίνουμε περισσότερο ουσιαστικοί”.

Για το αν τίθεται θέμα ενίσχυσης μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου:

“Το έχουμε πει πολλές φορές πως αν υπήρχαν δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές ακόμα στην εντεκάδα μας, θα μπορούσαμε να είμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πάνω από πολλές άλλες ομάδες. Λείπουν δύο κομβικοί παίκτες από το ρόστερ μας. Τους ψάχναμε από το καλοκαίρι, δεν τους βρήκαμε. Κι αν δεν μπορεις να βρεις παίκτες το καλοκαίρι, φανταστείτε πόσο δύσκολο γίνεται τον χειμώνα. Έχει μείνει λίγος χρόνος, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αν βρεθεί κάτι καλό, θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε στην ομάδα. Αυτήν τη στιγμή, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.