Σπουδαία κίνηση Ρονάλντο στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Τις τελευταίες ημέρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε καραντίνα στη βίλα του στη Μαδέιρα, καθώς είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία, για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά λόγω της έξαρσης του κορονοϊού δεν του επετράπη η επιστροφή στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο. Άλλωστε, ο συμπαίκτης του, Ντανιέλε Ρουγκάνι, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο CR7 πάντως δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και βάζει το δικό του λιθαράκι στη μάχη κατά της πανδημίας, που έχει επηρεάσει όλο τον πλανήτη και έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 5.000 ανθρώπους.
Όπως γνωστοποίησε μέσω οργανισμών που συνεργάζεται, μετατρέπει τα ξενοδοχεία που του ανήκουν στην Πορτογαλία σε νοσοκομεία. Το ίδιο θα κάνει με άλλες ξενοδοχειακές μονάδες εκτός της χώρας του και οι οποίες είναι στην κυριότητά του. Θα μετατραπούν σε νοσοκομεία που θα παρέχουν δωρεάν περίθαλψη σε όσους έχουν νοσήσει.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δε μένει μόνο εκεί, καθώς θα πληρώνει το ιατρικό και υπαλληλικό προσωπικό από την τσέπη του. Αν μη τι άλλο, μια πολύ αξιέπαινη πράξη από τον Ρονάλντο, ο οποίος αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει γύρω του και για μια ακόμη φορά δείχνει τις ευαισθησίες του. Άλλωστε, από τα χαμηλά ξεκίνησε και ο ίδιος, δεν είχε πάντα ανέσεις και πλούτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.