Σπουδαίο διπλό με 0-2 επί του Ατρομήτου για τον ΝΠΣ Βόλος

Καλύτερη πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ 1 δε θα μπορούσε να κάνει ο ΝΠΣ Βόλος, που υπέταξε μέσα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 0-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δουβίκα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ στο 77′ και κέρδισε το πέναλτι στο δεύτερο.

Ο ΝΠΣ Βόλος είχε καλύτερη συνολικά εικόνα από τον αντίπαλό του στο πρώτο μέρος, όπου όμως δεν είχαμε μεγάλες φάσεις, με εξαίρεση αυτή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων  για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Ο Δουβίκας παλικαρίσια μετά από γέμισμα μπήκε στην περιοχή, καταδιωκόμενος από τον Γκάλο, βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και έκανε το σουτ από θέση μέσα δεξιά, αλλά ο Γιαννιώτης με τα πόδια κράτησε το μηδέν για τον Ατρόμητο.

Πάντως στο 45’ ο Τζήλος πήρε πίσω το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Ατρομήτου, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Μανούσος ήταν εκτεθειμένος και μάλιστα ξεκάθαρα, με το VAR να επιβεβαιώνει το οφσάιντ.

Ασφαλώς, η πιο καθοριστική στιγμή του πρώτου μέρους, που επηρέασε και την εξέλιξη του αγώνα, ήταν η αποβολή του Ρισβάνη με δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά στον Περέα. Έτσι ο ΝΠΣ Βόλος είχε για όλο το δεύτερο 45λεπτο αριθμητικό πλεονέκτημα κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε στην επανάληψη, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες του.

Συγκεκριμένα στο 77’ μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια Φερράρι από τα αριστερά, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σέντραρε στο πίσω δοκάρι, ο Δουβίκας με κοντινή, δύσκολη όμως, προβολή, δεν αστόχησε και έγραψε το 0-1.

Στο 80’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από πλευράς Ατρομήτου για την ισοφάριση: Ο Σάλομον βγήκε μόνος σε θέση μετά από πάσα του Γιακουμάκη και έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ, αλλά ο Γκαραβέλης έσωσε, διώχνοντας σε κόρνερ.

Τελικά στο 92’ ο ΝΠΣ Βόλος επισφράγισε τη μεγάλη νίκη του. Ο Δουβίκας μέσα στην περιοχή δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Γούτα, που στην προσπάθειά του να  κάνει το τάκλιν τον ανέτρεψε με το γόνατο, και ο Μπαριέντος με δυνατή εκτέλεση έγραψε το τελικό 0-2.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (84′ Χαρίσης), Ούμπιδες (84′ Ενσικουλού), Σάλομον, Αγκάγιεφ (46′ Στρούγγης), Ραμπέλο (46′ Μουνίθ), Μανούσος (65′ Γιακουμάκης)
ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Ριένστρα, Μπαριέντος (90+4′ Κρητικός), Γκουαροτσένα (46′ Μπαρτόλο), Μαρτίνες (67′ Κιάκος), Περέα (81′ Γέντρισεκ), Δουβίκας

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.