Στα βάσανα της προετοιμασίας από σήμερα ο Βόλος 2004

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη (28/8) την προετοιμασία του ο Βόλος 2004, που θα αγωνιστεί εκ νέου στη Β’ Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο. Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004 ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου. Η “επίσημη πρώτη” ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 5:15 στα αποδυτήρια της ομάδας στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ.

Διοίκηση και προπονητικό team θα καλωσορίσουν τις αθλήτριες, παλιές και νέες, στην ομάδα και αφού διανεμηθεί σε όλες το απαραίτητο αθλητικό υλικό θα ακολουθήσει η πρώτη χαλαρή προπόνηση στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Στην πρώτη προπόνηση το “παρών” θα δώσουν οι περισσότερες παίκτριες που ανήκουν στο ρόστερ, ενώ οι όποιες απουσίες υπάρξουν είναι ήδη δικαιολογημένες και οι παίκτριες θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες στην προετοιμασία.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το ραντεβού των κοριτσιών της ακαδημίας που προγραμματίζεται για τις αρχές Σεπτεμβρίου καθώς και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Ευχόμαστε σε όλους μία καλή σεζόν, με υγεία κυρίως και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.