Στάση αναμονής για τη Γ’ Εθνική

Μπορεί η Football League να έχει δικαίωμα πλέον για προπονήσεις, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τη Γ’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που περιμένει απαντήσεις και αποφάσεις από την επιτροπή λοιμωξιολόγων και κατ’ επέκταση από την κυβέρνηση.

Για Για το θέμα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Διακοφώτης τηρεί στάση αναμονής, όπως φάνηκε σε δηλώσεις του,  και δεν θέλησε να εκφράσει γνώμη σχετικά με το αν θα ανοίξει ο δρόμος για τη Γ’ Εθνική.

«Μας έχουν ξαναπεί από την Πολιτεία και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων πως θα ξεκινήσει η Γ΄ Εθνική, αλλά δεν έγινε» είπε ο κ. Διακοφώτης τηρώντας αναλόγως επιφυλακτική στάση στις διαβεβαιώσεις που φέρεται να έχει λάβει ο ΠΣΑΠ για την έναρξη των προπονήσεων τις επόμενες 15 ημέρες. «Περιμένουμε την Παρασκευή να δούμε αν οι λοιμωξιολόγοι θα επιτρέψουν την έναρξη των προπονήσεων, αλλά δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το ποιος θα πληρώνει τα δειγματοληπτικά τεστ των ομάδων και των διαιτητών, ο κ. Διακοφώτης είπε: «Έχουμε κάνει αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και αναμένουμε την απάντηση. Αυτό που έχουμε ζητήσει είναι τα τεστ να γίνονται από τους Δήμου ή τις Περιφέρειες μέσω του Υπουργείο Εσωτερικών και να μην επιβαρύνονται οι ομάδες με το κόστος. Φαντάζομαι πως σε περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη των προπονήσεων, θα έχουμε την απάντηση στο αίτημά μας».

pelop.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.