Στη Νεάπολη η αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-ΠΟ Ελασσόνας

Την ερχόμενη Κυριακή στις 16:00

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός Βόλου θα πατήσει τον χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Νεάπολης, καθώς έλαβε τελικά τη θετική απάντηση από πλευράς Νίκης Βόλου για τη χρήση του, προκειμένου να δώσει εκεί την ερχόμενη Κυριακή 09/10 στις 16:00 το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟ Ελασσόνας.

Όπως είναι γνωστό το στάδιο έχει παραχωρηθεί αρχικά για ένα έτος στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, προκειμένου να το αναβαθμίσει και να το χρησιμοποιεί, και εκεί απευθύνθηκε η πλευρά του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 για να δώσει το παιχνίδι με τον ΠΟ Ελασσόνας στη Νεάπολη. Μέχρι τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν χρησιμοποιήσει τον χώρο, παρά το ότι θα δίνουν εκεί τα επίσημα παιχνίδια τους, αφού δεν έχουν άδεια για προπονήσεις, ενώ και η Νίκη Βόλου είχε αγωνιστικές δεσμεύσεις με φιλικά παιχνίδια.

Αφού η Νίκη Βόλου όμως έχει αγώνα κυπέλλου εκτός έδρας αυτήν την Κυριακή στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΑΟ Αγίου Νικολάου, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την ευκαιρία να κάνει χρήση του σταδίου, έχοντας δώσει έως τώρα τα φιλικά του παιχνίδια στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Η απάντηση από πλευράς Νίκης ήταν θετική και δόθηκε προφορικά το απόγευμα της Τρίτης 08/10, ενώ ακολούθησε όπως αναφέρεται από τους «ερυθρόλευκους» και η γραπτή δέσμευση το πρωί της Τετάρτης 09/10.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.