Στη Νίκη Βόλου ο Χρήστος Τσαντζάλης

Για μία ακόμη ποιοτική προσθήκη στο τμήμα στίβου κάνουν λόγο οι διοικούντες, μετά την ένταξη του αθλητή Χρήστου Τσαντζάλη στην ομάδα.

Ο Χρήστος Τσαντζάλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΕΑΛ Πήγασος Λάρισας και ασχολείται με τον στίβο από το 2015 με προπονητή τον Παναγιώτη Τσομάκα. 

Έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στο διασυλλογικό Παίδων στα 200 μ., πρωταθλητής στους παμπαίδες στα 150 μ. και στην σκυτάλη 4×80. Είναι δρομέας ταχύτητας στα 100, 200 μ. και σκυτάλη 4×100 όπου έχει λάβει διακρίσεις σε διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες.

Ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που καταφέραμε και πετύχαμε να έχουμε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου τον Χρήστο Τσαντζάλη, ένα «πολυεργαλείο» του στίβου με πολλές διακρίσεις. Αποτελεί μια ποιοτική προσθήκη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τόσο τον προπονητή του Παναγιώτη Τσομάκα, όσο και τον σύλλογο της ΕΑΣ Πήγασος Λάρισας. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου μας».

Ο αθλητής, θα αγωνίζεται στην κατηγορία Κ20 και θα προπονείται με τον Αποστόλη Βλαχάβα.