Στη Σκιάθο το 10ο Greek summer Camp του Kyokushinkai karate στις 3-7 Ιουλίου

Το όμορφο νησί της Σκιάθου επέλεξε για τη διοργάνωση του 10ου Greek summer Camp του Kyokushinkai karate της χώρας μας ο εκπρόσωπος του συστήματος κ. Ιωάννης Στεφάνου, όπου θα δώσουν το παρών προπονητές και αθλητές, μέλη της Ελληνικής Οργάνωσης.

Το εν λόγω Summer Camp θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.

Επίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος όπου  θα διδάξει στο Summer Camp είναι ο Παγκοσμίου Φήμης Ιάπωνας δάσκαλος Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι 7 Dan, Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate και μέλος της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης.

Ο δημοφιλής δάσκαλος θα έρθει στη χώρα μας για δεύτερη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που έχει τη χαρά να επισκεφτεί ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τους Έλληνες αθλητές, καθώς θα έχουν  την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του τη μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού Kyokushinkai karate και παράλληλα τόσο των τεχνικών αυτοάμυνας και του παραδοσιακού Καράτε.

Ο Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι διατελεί επί σειρά ετών προσωπικός συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου και Αρχηγού του Kyokushinkai Karate, Kancho Shokei Matsui 9 Dan, και είναι αυτός που υπό την επίβλεψή του διοργανώνονται Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα καθώς και υπεύθυνος των κανόνων διαιτησίας.

Το 4ήμερο πρόγραμμα του Summer Camp  θα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις ημερησίως συνδυάζοντας εκπαίδευση τόσο σε συνθήκες βουνού όσο και θάλασσας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δωρεάν συλλεκτικό μπλουζάκι και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα Δάσκαλο και θα έχουν τη δυνατότητα αναμνηστικής φωτογραφίας μαζί του.

Στο εν λόγω 4ήμερο Summer Camp θα συμμετέχουν αθλητές της Ελληνικής Οργάνωσης, καθώς τους προσφέρθηκε η μοναδική ευκαιρία εντός της χώρας μας να ζήσουν την εμπειρία ενός Summer Camp με τον Ιάπωνα Δάσκαλο χωρίς να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Κατά την παραμονή του στη Σκιάθο ο Γεν. Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης ΙΚΟ Kyokushinkaikan Shihan Katsuhito Gorai θα συζητήσει μαζί με τον εκπρόσωπο της χώρας μας, κ. Ιωάννη Στεφάνου, για τη διοργάνωση ενός Ευρωπαϊκού ή Διεθνούς Πρωταθλήματος.

Τόσο ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στη χώρα μας κ. Ιωάννης Στεφάνου όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή τους, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για την παροχή αναμνηστικών (μπλουζάκια και καπέλα) για τους αθλητές του Summer Camp, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη καθώς και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρο Ευσταθίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.