Στην ενδεκάδα κόντρα στα Μετέωρα όσοι δεν έπαιξαν στην Πτολεμαΐδα

Στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για τη Νίκη Βόλου την περασμένη Κυριακή στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, οι κυανόλευκοι είχαν σημαντικές απουσίες. Αυτοί οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, δηλαδή οι Κέρι, Τσεμπερίδης (πρέπει να γίνει αρχές Σεπτέμβρη επανεγγραφή δελτίου), Μακενγκό (δεν είχε εγκριθεί από την ΕΠΟ η κατάσταση υγείας), θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα στο φιλικό της Τετάρτης (17.30) με τα Μετέωρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ θα δοθεί αρκετός χρόνος κυρίως σε όσους έμειναν στον πάγκο ή πέρασαν ως αλλαγή στο ματς για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως οι Καντούτσης, Παπαδήμας, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Ματθαίου, αλλά και ο νεαρός Σιώμος, που δεν ήταν στην αποστολή.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, που θα δουν οι φίλοι της Νίκης που θα πάνε στο Πανθεσσαλικό, είναι ο Θανάσης Κυριαλάνης. Ο 19χρονος Κομοτηναίος αριστερός μπακ-χαφ έχει ουσιαστικά αποκτηθεί και απλώς αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, που θα γίνει ως το τέλος της εβδομάδας, ενώ και γι’ αυτόν πρέπει να γίνει επανεγγραφή δελτίου. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν συμπαίκτης με τον Κώστα Παπαδόπουλο τη σεζόν 2016-17 στον Πανθρακικό τη Β’ Εθνική, αλλά η θρακική ομάδα εκείνη τη χρονιά μετά από 12 ματς αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο Κυριαλάνης, που αποτελεί τον 26ο παίκτη με χρονική σειρά στο ρόστερ της Νίκης, στο σύντομο λόγω νεαρής ηλικίας βιογραφικό του, έχει 4 συμμετοχές με τον Πανθρακικό στη Football League και μία στο Κύπελλο, όπως μία συμμετοχή στο Κύπελλο έχει και με τον Εργοτέλη πέρσι στον ίδιο θεσμό, ενώ έπαιξε σε αρκετά ματς με την Κ20 της κρητικής ομάδας.

Αντίθετα με τους προαναφερθέντες, όσοι έβγαλαν και τα 120 λεπτά θα προτιμηθούν να ξεκουραστούν και να περάσουν ως αλλαγές.  Σχετικά με τον Αποστολίδη (ένας άλλος παίκτης που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο), και την Τρίτη (28/8) έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που έχει στον αστράγαλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστεί και να πιέσει την επιστροφή του σε μία φιλική αναμέτρηση. Έτσι όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός και θα ξεκινήσει πάλι ο «ήρωας» της Πτολεμαΐδας, λόγω των δύο πέναλτι που έπιασε στη σχετική διαδικασία, Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ πιθανόν να δοθεί και χρόνος στον 18χρονο Τασιά.

Με τον πρώην παίκτη της Νίκης, Γιώργο

Βακουφτσή, στον πάγκο τα Μετέωρα

Από την άλλη τα Μετέωρα, που είναι νεοφώτιστα στη Γ’ Εθνική, θα δώσουν το πέμπτο τους φιλικό. Μέχρι στιγμής κατά σειρά έφεραν ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, έχασαν στην Τσαριτσάνη από τον Οικονόμο με 4-2 και από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων με 1-3, ενώ έφεραν ισοπαλία με 1-1 στο ΔΑΚ Καστοριάς το περασμένο Σάββατο με 1-1 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς. Προπονητής της τρικαλινής ομάδας είναι ο 38χρονος Γιώργος Βακουφτσής, που πέρασε από τη Νίκη ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2010-11 επί Γιδόπουλου το πρώτο εξάμηνο, έχοντας 14 συμμετοχές και ένα γκολ και οδήγησε πέρσι την ομάδα της γενέτειρας του στην άνοδο.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.