Στις 20 Σεπτέμβρη με Τρίκαλα η Νίκη, έκλεισε και φιλικό με ΑΕΛ

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά το φιλικό της Νίκης Βόλου με τον Α.Ο. Τρίκαλα σε άγνωστη έδρα μέχρι στιγμής, ένα δυνατό τεστ για τους κυανόλευκους, όπως και τα υπόλοιπα που θέλει να δώσει η ομάδα του Στάικου Βεργέτη. Στο πλαίσιο αυτό και χωρίς ακόμη να έχει αποφασιστεί το γήπεδο οι κυανόλευκοι του Βόλου συμφώνησαν και για φιλικό με την ΑΕΛ στις 2 Σεπτεμβρίου πιθανότατα στον Βόλο.

Κατά τα λοιπά ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου θα βρίσκεται ξανά στην πόλη από τη Δευτέρα, μέρα κατά την οποία ξεκινά μία νέα βδομάδα, που θα φέρει επιτέλους ανακοινώσεις για τη Νίκη. Αυτές θα αφορούν το τεχνικό team της ομάδας, τα στελέχη της ΠΑΕ, τους παίκτες που θα αποχωρήσουν και τις ανανεώσεις, ενώ αναμένονται σταδιακά και η γνωστοποίηση των πρώτων μεταγραφών.

Σκοπός των ιθυνόντων της ομάδας είναι να έχουν γίνει όλες οι ανακοινώσεις ως τις αρχές Αυγούστου, ώστε η ομάδα πλήρης ή σχεδόν πλήρης να βρίσκεται στον Βόλο, όπου και θα αρχίσει προπονήσεις, πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο και συγκεκριμένα στην Πορταριά από τις 24 Αυγούστου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.