Στις 4 Μαΐου η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Με παραίτηση του Δ.Σ. και προκήρυξη εκλογών

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί τελικά η Τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, όπως αποφάσισε σχετικά η διοίκηση του συλλόγου. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου, αλλά επειδή η επόμενη ημέρα είναι αργία προτιμήθηκε η συνέλευση να γίνει μερικές ημέρες αργότερα ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στη Γενική Συνέλευση της 4ης Μαΐου, πέραν των απαραίτητων απολογισμών, υπάρχει ως θέμα και η παραίτηση του τωρινού Δ.Σ. και η εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών σε εύλογο χρονικό διάστημα. Η ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι η εξής:

“Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που ελήφθη στην συνεδρίαση της 15ης Απριλίου 2026, καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2026 και ώρα 18.00 που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, οδός 2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 19.00.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:
1) Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
2) Διοικητικός απολογισμός.
3) Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2025, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
4) Έγκριση προϋπολογισμού 2026.
5) Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου-Προκήρυξη Εκλογών.
6) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
7) Τοποθετήσεις μελών.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της τριετίας 2024-2026. Θα υπάρξει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών από την Δευτέρα 20 Απριλίου έως την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026 καθημερινά 5.30-7.30 μ.μ. (εκτός Σαββατοκύριακου) στα γραφεία του Συλλόγου Αργοναυτών 32, 2ος όροφος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.