Στο δικαστήριο για να απολογηθούν οι συλληφθέντες για τα στημένα ματς στην Ισπανία

Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Μαδρίτης πέρασαν σήμερα (30/05) τα μέλη της οργάνωσης που φέρονται να έστηναν αγώνες, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άρη και Βέροιας, Ραούλ Μπράβο.

Προκειμένου να αποφύγουν τα μέσα ενημέρωσης, οι κατηγορούμενοι έφτασαν στο κτίριο με αυτοκίνητα της αστυνομίας, ενώ τέσσερις εξ αυτών (και ο Μπράβο) παρέμειναν υπό κράτηση τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με τη διαδικασία θα τους απαγγελθούν κατηγορίες και θα απολογηθούν.

Άπαντες συνελήφθησαν για στημένους αγώνες στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τις αρχές ο Ραούλ Μπράβο φέρεται ως ο επικεφαλής της παράνομης οργάνωσης, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι οι Μπόρχα Φερνάντες της Βαγιαδολίδ, Κάρλος Αράνδα, πρώην παίκτης πολλών ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, Σαμού Σάιθ της Χετάφε και Ινίγκο Λοπεθ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Επίσης, συνελήφθη και ο πρόεδρος της Ουέσκα, Αγκουστίν Λασαόσα. Οι κρατούμενοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.