Στο πανελλήνιο MASTERS 2022 ο ΟΦΑ Μαγνησίας

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγορίας MASTERS της Κολυμβητικής Ομοσπονδία Ελλάδος που ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου στο τριήμερο (1-3/7), με τη συμμετοχή 400 και πλέον αθλητών / τριών βρέθηκε και η αποστολή του ΟΦΑ Μαγνησίας, φτάνοντας στην κατάκτηση 14 συνολικά μεταλλίων.

Το πρόγραμμα περιελάβανε πέντε αγωνιστικές ενότητες με τους αθλητές την Βολιώτικης ομάδας ΟΦΑ Μαγνησίας να επιστρέφει με 13 ατομικά πανελλήνια μετάλλια και ένα σε ομαδική σκυταλοδρομία με τις Ιφιγένεια Τίγκα, Ελευθερία Σκρίμπα,  Έλενα Γιαννακοπούλου και Μιχαήλ Φαίη. Τον ΟΦΑ συνολικά εκπροσώπησαν 9 αθλητές/τριες. Πρόκειται για την Ναταλία Βαλαμουτοπούλου που κατέκτησε ένα χρυσό δυο αργυρά και ένα χάλκινο, την Ιφιγένεια Τίγκα (δυο αργυρά και ένα χάλκινο), τη Φαίη Μιχαήλ (ένα αργυρό και ένα χάλκινο), την Έλενα Γιαννακοπούλου (ένα αργυρό), την Ελευθερία Σκρίμπα (ένα χάλκινο), τον Γεράσιμο Μουλά 9ένα χάλκινο), τον Βαγγέλη Κουτσορεβύθη (ένα χάλκινο), και τέλος τους Αντωνίου Αδάμ και Μαναβέλα Νικόλαο., λαμβάνοντας όλοι-ες τα συγχαρητήρια του συλλόγου.

«Είμαι αισιόδοξος με τη συμμετοχή και τις επιδόσεις των αθλητών μας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι συμμετείχαν τόσοι πολλοί αθλητές, και με τις επιδόσεις τους μπόρεσαν να πιάσουν τα όρια για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγορίας MASTERS στη Ρώμη 28 Αυγούστου με 4 Σεπτέμβρη αυτά δείχνουν έμπρακτα το υψηλό επίπεδο που καλλιεργούνται τα αθλήματα του υγρού στίβου στη χώρα μας στη συγκεκριμενη κατηγορία» επισημαίνει ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΑ Μαγνησίας Σταύρος Ιωαννίδης και συμπληρώνει: «Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις ηλικίες να συνεχίσουν αυτή την αγάπη τους και τη σχέση τους με τα αθλήματα του υγρού στίβου. Το πρόσημο είναι θετικό και οι προσδοκίες για το μέλλον μεγαλύτερες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.