Στον Μαγνησιακό ο Αγιασιώτης

Μετά την πορεία πρωταθλητισμού με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, ο Πέτρος Αγιασιώτης αποφάσισε να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη, ερχόμενος τελικά σε συμφωνία με τον Μαγνησιακό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο…

Είναι φανερό πλέον ότι το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου θέλει να πρωταγωνιστήσει στη νέα χρονιά, και πιθανότατα ο πήχης ν’ ανέβει πολύ ψηλά. Ως γνωστόν ο 24χρονος Αγιασιώτης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του  από τον Ερμή Βόλου. Ακολούθως μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τον δρόμο για την Ολλανδία (το 2013  μεταγράφηκε στην Τβέντε) και για τη Γερμανία (στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ16 και Κ17.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την Κ20. Η συνέχεια τον βρίσκει  στο αμερικανικό πανεπιστήμιο VCU Rams, με έδρα τη Βιρτζίνια. Το 2018-19 επαναπατρίστηκε και έπαιξε στη Γ’ Εθνική με τον Θησέα, το 2019-20 στην ίδια κατηγορία με τον ΓΣ Αλμυρού, το 2020-21 αγωνίστηκε στην Αγία Άννα, ενώ την περσινή χρονιά ήταν βασικό στέλεχος του Πυράσου.

«Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες» καταλήγει η ανακοίνωση του Μαγνησιακού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.