Στον Παναθηναϊκό και ο Ζαφείρης Βολικάκης

Μετά την επιστροφή του αδερφού του Χρήστου στον αθηναϊκό σύλλογο

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ζαφείρη Βολικάκη για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το τμήμα ποδηλασίας ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, με τον 33χρονο ποδηλάτη να επιστρέφει στους «πράσινους», όπου σημειωτέον, θα συναντήσει και τον αδερφό του Χρήστο, μετά την παρουσία τους στον ΠΟ Βόλος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνησε προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του τον Ζαφείρη Βολικάκη. Ο 33χρονος ποδηλάτης με το βαρύ βιογραφικό επιστρέφει από τον Βόλο μαζί με τον αδερφό του Χρήστο με στόχο να υψώσουν και πάλι ψηλά την πράσινη σημαία. Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει πανηγυρίσει δεκάδες εγχώριους τίτλους και πρωταθλήματα ενώ έχει σταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και στο διεθνές στερέωμα.

Σε δήλωση του ο Ζαφείρης Βολικάκης ανέφερε: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που εντάσσομαι και πάλι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο σύλλογος είναι μεγάλος και στην ποδηλασία και καλούμαστε όσοι είμαστε να ανεβάσουμε και πάλι την ομάδα ψηλότερα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.