Στον Παναθηναϊκό επίσημα ο Σλούκας!

Τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού πυροδότησε ο Παναθηναϊκός, εντάσσοντας στο ρόστερ του τον Κώστα Σλούκα! Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, ο οποίος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, διαπραγματεύεταν τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» και να αποτελέσει για την επόμενη τριετία τον ηγέτη της νέας ομάδας που χτίζει ο Εργκίν Αταμάν.

Εχθές το βράδυ μάλιστα ο Σλούκας έστειλε πίσω στη Φενερμπαχτσέ τα συμβόλαια, ενημερώνοντας την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ότι δεν θα φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο δυναμικό της.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» είχε πάρει την απόφαση και κλείνει στον Παναθηναϊκό, ικανοποιώντας και τον «ισχυρό άνδρα» της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την προσθήκη του.

Ο Έλληνας γκαρντ το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ για να συναντηθεί και από κοντά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πράσινους.

Λίγο αργότερα  Παναθηναϊκός με μια λιτή και χαρακτηριστική ανακοίνωση που θυμίζει το… παρελθόν έκανε γνωστή την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, επισφραγίζοντας τη μεγαλύτερη μεταγραφική «βόμβα» το καλοκαιριού αλλά και των τελευταίων ετών στο ελληνικό μπάσκετ.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ η οποία στην σχετική ανάρτησή της στα social media προσθέτει στην παραπάνω ανακοίνωση: «Καλό καλοκαίρι σε όλους τους Παναθηναϊκούς».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.