Στον Βόλο ο Βεργέτης, προχωρά ο σχεδιασμός της Νίκης

Πρώτη ανανέωση με Τσιμπούκα, στα υπόψη επιθετικός

Καθώς ο χρόνος περνά, η Νίκη Βόλου και τα μέλη της προχωρούν σιγά σιγά τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, με την άφιξη του Στάικου Βεργέτη είτε αύριο το βράδυ ή μεθαύριο το πρωί στην πόλη του Βόλου να σηματοδοτεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, με τη συνέχεια να δίνεται σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του στην ομάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Στάικος Βεργέτης θα έχει δύο συναντήσεις με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου, τόσο στον Βόλο όσο και στη Θεσσαλονίκη, και όλα δείχνουν ότι θα επισημοποιηθεί η συμφωνία για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ο Στάικος Βεργέτης, ως επαγγελματίας, έχει κάνει ήδη κάποια σχέδια για την επόμενη χρονιά με την προοπτική ότι θα είναι ο τεχνικός των «κυανόλευκων»…

Φυσικά, ΠΑΕ και μέλη διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα της αναδιάρθρωσης, με τις ελπίδες για άνοδο στη Super League 2 να παραμένουν ζωντανές και να περιμένουν τις αποφάσεις των αρμοδίων και συγκεκριμένα της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο θέμα. Είτε σε ένα ενιαίο πρωτάθλημα, είτε σε δύο ομίλους η Νίκη Βόλου συμπεριλαμβάνεται σε όλα τα σενάρια της αναδιάρθρωσης, οπότε η αισιοδοξία διατηρείται στο έπακρο.

Ανανεώσεις και μεταγραφές

Η έλευση Βεργέτη στον Βόλο και οι συναντήσεις με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου δρομολογούν φυσικά τις εξελίξεις για τον σχηματισμό του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη ο Θωμάς Τσιμπούκας φαίνεται ότι παραμένει στην ομάδα, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Ρήγας Στύλας συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις, προκειμένου να παρουσιάσει τις τελικές του εισηγήσεις σε διοίκηση και προπονητή.

Στύλας και Τσιμπούκας τα είπαν και τα… συμφώνησαν

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η προσοχή των μελών της Νίκης έχει στραφεί στην περίπτωση ενός ξένου επιθετικού, με το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό να έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις για τις δυνατότητές του και για την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη για τη Νίκη, ωστόσο ο παίκτης εξετάζεται με πολλή προσοχή, ώστε όταν υπάρξει η δυνατότητα να αρχίσουν οι επαφές και οι σχετικές διαπραγματεύσεις.

Από εκεί και πέρα κάποιες πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και με παίκτες που θα μπορούσαν να παραμείνουν στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο οριστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, με την οριστικοποίηση και της παραμονής Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.