Στουρνάρας: O Αλμυρός κάνει καλές κινήσεις, αλλά έχουν και ρίσκο

Για τη γρήγορη δική του ανανέωση στον Γ.Σ. Αλμυρού μίλησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico. Ο έμπειρος κεντρικός, πλέον, αμυντικός, σχολίασε και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας  του, λέγοντας ότι είναι καλές, αλλά εμπεριέχουν και ρίσκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Βόλος 9.86:

απόδοση: magnesiasports

«Η καινούρια διοίκηση με κάλεσε πολύ γρήγορα, μου ζήτησε να μιλήσουμε και ήμουν η πρώτη τους επιλογή, για να μείνω. Μου παρουσίασαν ένα πλάνο και με κάλυπταν στα δικά μου “θέλω”, όπως κι εγώ κάλυπτα τα “θέλω” του Αλμυρού. Ήταν πολύ γρήγορη η ανανέωσή μου. Η αλήθεια είναι ότι τέσσερις καλοί παίκτες δεν έμειναν στην ομάδα,  ο Φλίγκος, ο Σαββίδης, ο Κιπτίου και ο Χολέβας, αλλά πήραμε αθλητικά και νέα παιδιά, που έχουν παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική.

Σίγουρα ο στόχος της ομάδας θα είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε ένα φιλόδοξο και νέο προπονητή και πολύ καλό χαρακτήρα, απ’ ό,τι ξέρω, γιατί δεν έχω συνεργαστεί με τον κ. Αρσένο. Πάντως δύο φορές που έχω μιλήσει μαζί του, μου έδειξε ότι θέλει να πετύχει κι αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει. Είμαστε κοντά στην ίδια ηλικία και είναι ευχάριστο αυτό για μένα. Εύχομαι και για τον ίδιο βέβαια. Πιστεύω ότι ο Αλμυρός έκανε ένα όνομα πέρσι στη Γ’ Εθνική και θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός. Θεωρώ πως μετά τη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα ξεφύγουν κάποια στιγμή, εμείς μαζί με τον Α.Ο. Υπάτου και τον Αστέρα Ιτέας θα είμαστε από πίσω.

Το να πούμε ότι θα πάμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να τερματίσουμε πιο ψηλά από την τέταρτη θέση μπορεί να μην είναι καλό και να μην το αντέχουμε. Θα πάμε να κάνουμε μία υγιέστατη ομάδα.

Θεωρώ ότι η ομάδα μου κάνει καλές κινήσεις, που έχουν όμως το ρίσκο τους. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Δεν ξέρουμε την αντίδραση των παικτών, γιατί τα παιδιά που ήταν στον Ρήγα Φεραίο πέσανε την τελευταία αγωνιστική, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, ενώ τώρα έρχονται σε μία ομάδα, στην οποία κάνουν ένα βήμα παραπάνω και πρέπει να διακριθούν ακόμη περισσότερο. Αν δε διακριθούν, όσο μεγαλώνουν, θα μείνουν στάσιμοι. Γι’ αυτό τους δίνω μία συμβουλή, ότι πρέπει να δουλέψουν, για να διακριθούν, για να πάνε παραπάνω. Για μένα το θετικό είναι ότι έχω υγεία και τις δύο τελευταίες χρονιές δεν έχω χάσει προπόνηση και πέρσι έπαιξα σε όλα τα ματς 90 λεπτά».

Σχολιάζοντας τις κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για πολύ σίγουρες επιλογές παικτών για τους ερυθρόλευκους και πως είναι πολύ καλύτεροι από πέρσι, ενώ για τους κυανόλευκους υποστήριξε ότι έχουν πάρει πολύ αθλητικούς παίκτες στην επιθετική τους γραμμή και πως μπορεί ο Μακενγκό να είναι “λαχείο”, αλλά μπορεί να υπήρχε και Έλληνας παίκτης για τη θέση του. Παράλληλα ευχήθηκε όποια ομάδα από τις δύο πάει στα μπαράζ να ανέβει και κατηγορία.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στη σχολή προπονητικής που διοργάνωσε η ΕΠΣΘ, τόνισε ότι χρειάζεται τα πτυχία είτε ασχοληθεί με τη προπονητική είτε σε κάποια ακαδημία είτε ως τεχνικός διευθυντής σε κάποια επαγγελματική ομάδα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.