Συμφώνησε με τον Αζέρο Μανάφοβ ο Ολυμπιακός Βόλου

Για τη θέση του αριστερού μπακ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε πως ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Τουράν Μανάφοβ, με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται τις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για 23χρονο αριστερό μπακ (γεννήθηκε στις 19/9/1998) στην πρωτεύουσα το Αζερμπαϊτζάν, Μπακού και έχει ύψος 1.80 μ., ενώ έχει υπάρξει οκτώ φορές διεθνής με την ομάδα U21 του Αζερμπαϊτζάν.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, εφόσον ο παίκτης περάσει με επιτυχία τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Μανάφοβ ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Κ19 της Νέφτσι Μπακού, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην Κ19 της Κουαραμπάγκου,  ενώ την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στη Ζαγκάταλα. Από το 2019 μέχρι πρότινος ήταν ποδοσφαιριστής της Σαμπάιλ, ενώ έπαιξε για τρία χρόνια στην πρώτη κατηγορία του Αζερμπαϊτζάν. Την πρώτη χρονιά (2019-20) συμμετείχε σε 16 παιχνίδια, πέρυσι κατέγραψε 28 συμμετοχές και φέτος αγωνίστηκε σε 14 ματς με την πρώην του ομάδα. Συνολικά στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν μετρά 58 συμμετοχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.