Συναντήθηκαν με τον υπουργό Επικρατείας, Χρ. Βερναρδάκη, Ολυμπιακός και Νίκη

Η προσπάθεια των δύο μεγάλων ομάδων του Βόλου, Ολυμπιακού και Νίκης, σε ό,τι αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης, παρά τις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις, είναι συνεχής και κανείς δεν καταθέτει τα όπλα.

Έτσι λοιπόν στο πλαίσιο της επίσκεψης στον Βόλο του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, είχε κανονιστεί ραντεβού, το οποίο και πραγματοποιήθηκε στο Ξενία με παρόντες ανθρώπους των διοικήσεων των δύο συλλόγων.

Συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό Βόλου εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας της διοίκησης του συλλόγου, Δημήτρης Μουρτζίνος, που είναι και υποψήφιος με την παράταξη του Ιάσονα Αποστολάκη στις δημοτικές εκλογές, αλλά και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Κυριάκος Κυριακόπουλος. Από τη Νίκη έδωσε το παρών ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Βενέτης, ενώ στη συνάντηση παρέστησαν η υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μεϊκόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσονας Αποστολάκης και οι υποψήφιες με την παράταξή του, Φωτεινή Κοκκινάκη και Ελένη Παπαθανασίου.

Ο κ. Βερναρδάκης, αφού ενημερώθηκε για την πρόταση που κατέθεσαν για την αναδιάρθρωση η Νίκη και ο Ολυμπιακός, φάνηκε να κατανοεί το δίκαιο του αιτήματος των δύο ιστορικών ομάδων του Βόλου να μην ισχύσει αυτή από φέτος και υποσχέθηκε ότι θα προωθήσει το θέμα, δείχνοντας θετική διάθεση. Μάλιστα, πολύ  σύντομα θα του αποσταλεί η πρόταση και γραπτώς μαζί με τις επιστολές των υπόλοιπων ομάδων της Γ’ Εθνικής, που προσυπέγραψαν την πρόταση και φτάνουν συνολικά τις 16.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.