Σύνδεσμοι-οπλοστάσια οπαδών στην Θεσσαλονίκη

Σε «οπλοστάσιο» είχαν μετατρέψει οπαδοί τους συνδέσμους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος της αστυνομίας το βράδυ της Πέμπτης (17/10) είχε ουκ ολίγα ευρήματα, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι αρχές βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τσεκούρια, ρόπαλα, σιδερόβεργες και βεγγαλικά.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε σε συνδέσμους οπαδών στις περιοχές Χαριλάου και Τούμπας, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν 11 άτομα, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τον σύνδεσμο της Χαριλάου κατασχέθηκαν 16 σιδερένιες βέργες, 11 τσεκούρια, 17 ρόπαλα, τέσσερα εργαλεία χειρός, 30 βεγγαλικά/καπνογόνα, μία μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, όπως επίσης πανό, φανέλες και κασκόλ, που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, από τον σύνδεσμο της Τούμπας, απ’ όπου έγιναν όλες οι προσαγωγές (στον άλλο σύνδεσμο δεν υπήρχαν εκείνα την ώρα άτομα), κατασχέθηκαν δύο βεγγαλικά, ένα στειλιάρι και πανό άλλης ομάδας.

Όλα τα κατασχεμένα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.