Συνέχεια με Ευαγγελινό για τον Ολυμπιακό Βόλου

H προσθήκη Τσιακλάγκανου αφήνει ικανοποιημένους τους διοικητικούς και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας και έχοντας ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις. Ωστόσο η ενίσχυση δεν σταμάτησε εδώ, αν και ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος που δεν ήταν άλλος από τον έμπειρο Μιχάλη Φρουσκλιά, φαίνεται ότι δεν επιτυγχάνεται, με τον παίκτη να καταλήγει στον Άρη Νίκαιας Αττικής.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός Βόλου επενδύει στο μέλλον, όπως φάνηκε και από άλλες μεταγραφικές κινήσεις, πέρα από την προσθήκη έμπειρων παικτών όπως είναι οι Γκοντόπουλος και Παρασκευάς. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 18χρονο γκαρντ Ευάγγελο Ευαγγελινό. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση «1» όσο και στη «2», και προέρχεται από την ομάδα της Ανάληψης. Από την άλλη θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση.

Τουρνουά στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο Ολυμπιακός Βόλου ήδη έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την ομάδα της Αγριάς, ενώ θα δώσει και άλλους αγώνες φιλικού χαρακτήρα, προκειμένου να σπάσει η ρουτίνα της καθημερινότητας στις προπονήσεις. Ήδη εξάλλου οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το τουρνουά που θα διοργανωθεί στο ΕΑΚ Βόλου το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των Νίκη Βόλου, Τιτάνων Παλαμά και Φίλιππου Βέροιας.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αφού θα είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη Γκίμα, που έφυγε από τη ζωή στην ηλικία μόλις των 55 ετών, μόλις τον περασμένο Μάιο. Μπορεί ο Δημήτρης Γκίμας να είχε συνδέσει την πορεία του στην προπονητική με τον Φίλιππο Βέροιας, ωστόσο για έξι χρόνια είχε υπάρξει παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και προπονητής των ακαδημιών του…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.