Συνεχίζει στην Κ-20 της Νίκης Βόλου ο Γιάννης Ακτσιαλής

Θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν 2022-2023 να προπονεί την Κ-20 της Νίκης Βόλου ο Γιάννης Ακτσιαλής. ΠΑΕ Νίκη Βόλου και Γιάννης Ακτσιαλής συμφώνησαν να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους, μιας και η σεζόν που ολοκληρώθηκε, αποδείχθηκε επιτυχημένη με τη συμμετοχή στο final 4 Συλλόγων της κυανόλευκης ομάδας. Η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τη συνέχιση συνεργασίας με τον Γιάννης Ακτσιαλή και αναλυτικά, αναφέρει τα παρακάτω:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κ-20, Γιάννη Ακτσιαλή.

Ο κ. Ακτσιαλής ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, το περασμένο καλοκαίρι, οδηγώντας την, κατά την αγωνιστική σεζόν που πέρασε, στο Final-4 του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της Super League 2.
Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας μας μαζί του, ο κ. Ακτσιαλής πραγματοποίησε την εξής δήλωση:
“Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, για δεύτερη χρονιά. Υπάρχει ταύτιση απόψεων μαζί της, σε όλους τους τομείς, η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και, στο πλαίσιο αυτού, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια, πάνω στο επιτυχημένο πλάνο της χρονιάς που πέρασε. Στόχος μας είναι να προσθέσουμε κι άλλα πράγματα, που θα μπορέσουν να μας κάνουν ακόμα καλύτερους”.
Ευχόμαστε στον Γιάννη υγεία κι επιτυχίες»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.