Συνεργασία ακαδημιών Σαρακηνού-ΑΕΔ μέσω της ιταλικής Tor Tre Teste

Από αριστερά οι Μ. Κουτσογιάννης, Δ. Μπράτσος, Γ. Λίταινας και Θ. Γκλαβίνης

Τη συνεργασία του με την Α.Ε. Διμηνίου σε επίπεδο ακαδημιών ανακοίνωσε ο Σαρακηνός που θα γίνει μέσω της ιταλικής Tor Tre Teste.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σαρακηνού:

“Συνεργασία του Α.Σ. Σαρακηνός με την Αθλητική Ένωση Διμηνίου μέσω της Ιταλικής Ακαδημίας. Ο Σαρακηνός θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα της ιταλικής ακαδημίας της Θεσσαλονίκης, στο οποίο για την περιοχή μας ηγείται ο Δημήτρης Μπράτσος, προπονητής Uefa B, ο οποίος θα αναλάβει και τον συντονισμό της νέας ακαδημίας του Σαρακηνού. Να συμπληρώσουμε ότι οι δυο ακαδημίες θα είναι συνδεδεμένες με την ιταλική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη και την Ιταλική ακαδημία TOR TRE TESTE στη Ρώμη.

Υπεύθυνος Φυσικής κατάστασης της ομάδας του Σαρακηνού, αλλά και της ακαδημίας θα αναλάβει ο Γιώργος Λίταινας, προπονητής Uefa Β και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Η συνεργασία αυτή έχει ως σκοπό την προώθηση των παιδιών πιο γρήγορα στην πραγματική αγωνιστική δράση και μεγιστοποίηση της αθλητικής τελειοποίησης.

Οι αθλητές των δύο συλλογών αλλά και οι προπονητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα, αλλά και να μεταβαίνουν στη Ρώμη για προπονήσεις, φιλικούς αγώνες και σεμινάρια κάτω το βλέμμα των Ιταλών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Βαλάντη Σπανίδη, υπεύθυνο της ιταλικής ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη, για τη συνεργασία και για την προοπτική που δίνει στις ακαδημίες μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.