ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Συγχαρητήρια στους Έλληνες πρωταθλητές από τη Μαγνησία σε Μόναχο και Ρώμη

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Επιττροπή Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας μετά τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κωπηλασίας και Υγρού Στίβου που έλκουν την καταγωγή τους από την Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στον Αντώνη Παπακωνσταντίνου και στις Ζωή Καράγγελου και Έλενα Φραγκάκη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η Επιτροπή Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας με αφορμή τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κωπηλασίας και Υγρού Στίβου που διεξάγονται αυτές τις μέρες σε Μόναχο και Ρώμη αντίστοιχα, θα ήθελε να συγχαρεί ολόθερμα τους Μαγνησιώτες αθλητές μας μέλη των Εθνικών ομάδων κωπηλασίας και καλλιτεχνικής κολύμβησης.
Ειδικά συγχαρητήρια επίσης για την επιμονή και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν
κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες συχνά χωρίς την πρέπουσα στήριξη από την πολιτεία.
Οι αθλητές μας είναι οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου, 23 ετών, πρωταθλητής κωπηλασίας, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον μεγάλο τελικό του ελαφριού σκιφ στο Μόναχο.
Έλενα Φραγκάκη, 18 ετών και Ζωή Καράγγελου, 17 ετών,πρωταθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης, αθλήτριες του Ναυτικού ομίλου Βόλου και Αργοναύτες, ΝΟΒΑ που κατέκτησαν μαζί με την εθνική μας ομάδα τοχάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του FreeCombinationς σε χορογραφία της παρούσας προπονήτριας του ομίλου και πρώην ομοσπονδιακής προπονήτριας, Ναταλίας Τσερνέσκα. Οι αθλήτριές μας κατάφεραν επίσης να κατακτήσουν την πολλά υποσχόμενη τέταρτη θέση σε όλα τα υπόλοιπα ομαδικά αγωνίσματα του αθλήματος.


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας αναγνωρίζει ότι οι αθλητές μας αποτελούν παραδείγματα αγωνιστικότητας, αποφασιστικότητας, σκληρής προσπάθειας και ήθους. Οι τοπικοί άρχοντες ΔΕΝ έχουν δώσει την πρέπουσα σημασία όμως ούτε σε αυτούς τους σπουδαίους αθλητές μας, αλλά ούτε και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης αναγκάζονταν να προπονηθούν ατελείωτες μεσημεριανές ώρες κάτω από τον καυτό μεσημεριανό ήλιο λόγω του ότι η κλειστή πισίνα στον Άναυρο ήταν για αόριστο χρόνο εκτός λειτουργίας και μάλιστα εν όψει σπουδαίων εθνικών και διεθνών πρωταθλημάτων. Αποτέλεσμα οι πρωταθλήτριες να υποστούν εγκαύματα και να εξαντληθούν σωματικά. Η στήριξη των αθλητών μας, πρωταθλητών και ερασιτεχνών, είναι επιβεβλημένη από την πολιτεία και αποτελεί προτεραιότητά μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.