Τα “σπάει” το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γ.Σ. Σκιάθου

Για πρόσληψη Κρίτσαλου στον Ερυθρό Αστέρα ως μέλους του τεχνικού τιμ

Αν μη τι άλλο στον Γ.Σ. Σκιάθου έχουν πολύ δημιουργική φαντασία και τιμώντας τη σημερινή μέρα ανάρτησαν το δικό τους πρωταπριλιάτικο αστείο για πρόσληψη στον Ερυθρό Αστέρα του προπονητή στις μπασκετικές υποδομές του συλλόγου Κωνσταντίνου Κρίτσαλου ως μέλους του τεχνικού τιμ με την ιδιότητα του clapping hands assistant (σ.σ. βοηθός προπονητή που εμψυχώνει τους παίκτες, χτυπώντας παλαμάκια)!!!

Η ανάρτηση που τα «σπάει» και για την οποία πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον ευρηματικό συντάκτη της, αναφέρει τα εξής: «Ως σύλλογος νιώθουμε πολύ υπερήφανοι, γιατί ένα δικό μας παιδί, ένας άνθρωπος που ξυπνά και κοιμάται με το μπάσκετ, ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί κι έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Κώστας Κρίτσαλος, ο coach Krits, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο μπάσκετ στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου από το πόστο του clapping hands assistant.

Ενα πόστο πολύ σημαντικό, μιας και από εκεί ξεκινά η ψυχολογία και η ώθηση της κάθε ομάδας.

Οι πρώτες επαφές είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Sfairopoulos basket camp που είχε γίνει στη Σκιάθο. Είναι γνωστό ότι ο coach Σφαιρόπουλος και ο Κώστας είναι στενοί φίλοι και υπήρχε η πρόταση της συνεργασίας. Πλέον ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα αποκτά ένα ακόμα εργαλείο στο προπονητικό του team.

Τη θέση του ως προπονητής της ομάδας των Παίδων που έχει περάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας αναλαμβάνει ο Πανταζής Βλάχος με τη βοήθεια του προπονητή της ομάδας ανδρών Μάριου Μπορίνου.

Ευχόμαστε στον Κώστα κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα και τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει στον Γ.Σ. Σκιάθου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.