Τελετή λήξης στο 2ο International Summer Cup Zagora 2023

Με την τελετή λήξης που έγινε στην παραλία του Χορευτού, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το “2ο INTERNATIONAL SUMMER CUP ZAGORA 2023”, με τις βραβεύσεις χορηγών, υποστηρικτών και τις απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, σε μια εκδήλωση που τίμησαν με την  παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ. Τάσος Γαρυφάλλου, Ανέστης Αλτίνης, Βασίλης Ρεπανίδης, Απόστολος Κοντογεώργος και ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυράχης κ. Χρήστος Καμβρογιάννης.

Σε ότι έχει να κάνει με τις απονομές, από τον προπονητή του Α.Σ. ΑΡΓΩ  κι εκ των διοργανωτών του τουρνουά κ. Βαγγέλη Σταθόπουλο, δόθηκε αναμνηστική μπάλα της διοργάνωσης στον Αντιδήμαρχο Τάσο Γαρυφάλλου, ως εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, όπως αντίστοιχα αναμνηστική μπάλα της διοργάνωσης και διαπίστευση του “ΧΡΥΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ” απονεμήθηκε στον εκπρόσωπο της εταιρείας “RIGAS SERVICES”   κ. Ρήγα Ρήγα.

Μετά το χαιρετισμό που απηύθυναν από την πλευρά τους οι δύο άνδρες αναπτύσσοντας και το ιστορικό της εμπλοκής τους με τη διοργάνωση, ακολούθησε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στις αθλήτριες όλων των ομάδων, οι οποίες ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και την ευκαιρία που είχαν να συμμετέχουν, ανέφεραν ότι απόλαυσαν το σύνολο της διοργάνωσης και τη δυνατότητα που είχαν να γνωρίσουν αθλήτριες από άλλες περιοχές, αλλά και το εξωτερικό, δεδομένου ότι  στη φετινή διοργάνωση υπήρχε παρουσία ομάδας κι από τη Ρουμανία.

Άπαντες  ευχήθηκαν την επόμενη χρονιά να επαναληφθεί η διοργάνωση, ενώ κάποιες από τις ομάδες που συμμετείχαν φέτος, εκδήλωσαν ήδη το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και την επόμενη χρονιά.

Στη συνέχεια υπήρξε δείπνο που παρέθεσε ο Δήμος Ζαγοράς στις αθλήτριες, τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων και η βραδιά ολοκληρώθηκε με πάρτι στην αμμουδιά με τα παιδιά να ξεφαντώνουν στο χορό και στο τραγούδι υπό τους ήχους της μουσικής.

Η διοργανωση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (29/6) με την  διεξαγωγή των τελευταίων αναμετρήσεων, με τις νεαρές αθλήτριες να έχουν συμπληρώσει συνολικά 30 αγώνες στο σύνολό τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι άπαντες, διοργανωτές, συμμετέχοντες, αλλά και η τοπική κοινωνία με τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, συμφώνησαν ότι η όλη προσπάθεια είχε απόλυτη επιτυχία και πλέον θα πρέπει να προετοιμαστεί το Τουρνουά της επόμενης χρονιάς, το 3ο INTERNATIONAL SUMMER CUP ZAGORAS!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.