Τελευταία προπόνηση πριν την πενθήμερη άδεια στη Νίκη

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Πέμπτη 28/12

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή παίκτες της Νίκης πριν την πενθήμερη άδεια που θα τους δοθεί για τις μέρες των Χριστουγέννων και η οποία μετρά από αύριο Σάββατο.

Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 28 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση, που θα είναι το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Κι αυτό γιατί η Νίκη έχει το προγραμματισμένο της ρεπό στη 15η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών θα ταξιδέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και έχοντας φορτίσει τις μπαταρίες τους θα ξαναμπούν πάλι στα βάσανα την ερχόμενη Πέμπτη. 

Θετικό θεωρείται ότι τελικά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο ορίστηκε στις 18 Ιανουαρίου στο Πανθεσσαλικό (κι όχι το τριήμερο 9-11/1), από την άποψη ότι δεν είναι ενδιάμεσα από τα δύο εκτός έδρας ματς για πρωτάθλημα με τους Βοιωτούς και με την Κοζάνη, αλλά μεταξύ των αγώνων με την μακεδονική ομάδα και με τον Απόλλωνα Πόντου στον Βόλο.

Ωστόσο, δεν είναι θετικό πως ορίστηκε για Πέμπτη στις 19.00, που δεν είναι η πλέον κατάλληλη μέρα για μεγάλη προσέλευση, αφού η αγορά θα είναι ανοικτή.

Από κει και πέρα, αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στις δηλώσεις Αλέξη Παπακωνσταντίνου στον Βόλος 9.86 ήταν αφενός η τοποθέτησή του σχετικά με το αν η Νίκη ανήκει σε κάποιο άρμα ότι μακροπρόθεσμα κερδίζεις περισσότερο σεβασμό αν παραμείνεις ανεξάρτητος και αφετέρου για τη διαιτησία.

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης κρίνει ότι φέτος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «δεν βλέπουμε τα αίσχη προηγούμενων χρόνων» και «έχουν σφίξει τα γάλατα», ενώ ζήτησε να μπει VAR και goal line technology στα ματς της SL2, γιατί, αν υπήρχαν, θα μετρούσε το γκολ της Νίκης στο AEL Fc Arena.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.