Τελικός για Αλμυρό και Διαγόρα, χωρίς άγχος ο Θησέας

Χαρακτήρα τελικού έχουν τα παιχνίδια που δίνουν Γ.Σ. Αλμυρού και Διαγόρας στον 3ο όμιλο της Γ’  Εθνικής στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής  αύριο Κυριακή στις 15.00, καθώς οι δύο ομάδες της Μαγνησίας ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς για να εκπληρώσουν τον στόχο της παραμονής.

O Γ.Σ. Αλμυρού φιλοξενεί την Αταλάντη στο στάδιο Αθανάσιος Ραγάζος και θέλει επιτέλους μετά τις 16 Νοεμβρίου, όταν και πέτυχε την τελευταία νίκη έδρας με 3-2 απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, να ξαναπάρει τρίποντο ως γηπεδούχος και να ξεπεράσει στη βαθμολογία της ομάδα την ομάδα της Φθιώτιδας κατά έναν πόντο, φτάνοντας τους 26.Ο Αλμυρός είναι ήδη πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τον πόντο που πήρε με τα Σέλλανα και επιθυμεί να παραμείνει εκεί.

Σημαντικό είναι ότι  εξέτισαν την ποινή τους Βουρδάκης και Λέτσο και επιστρέφουν, αλλά θα λείψουν οι τιμωρημένοι Αγιασιώτης και Στογιαννίδης. Επιτακτική είναι και η δυναμική παρουσία του φιλάθλου κόσμου, για να σπρώξει τους παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου στην επιτυχία.

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου φιλοξενείται από τον Α.Ο. Σελλάνων με την καρδιτσιώτικη ομάδα να είναι 10 βαθμούς πιο ψηλά απ’ αυτήν του Στέλιου Αρσένου, ο οποίος είδε στην προπόνηση της Παρασκευής να επιστρέφουν έξι ποδοσφαιριστές από ίωση. Το ίδιο έγινε και σήμερα Σάββατο με τον Αλεξίου, που ήταν επίσης άρρωστος και μέχρι την Παρασκευή απουσίαζε, αλλά τελικά θα είναι στην αποστολή. Απών θα είναι ο Δίντσης που έχει πυρετό και βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάουσα, αλλά και ο τιμωρημένος Λάιος. Στόχος είναι τουλάχιστον ο ένας βαθμός για τους φιλοξενούμενους σε ένα ακόμη παιχνίδι που έχει οριακό χαρακτήρα, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος.

Χωρίς άγχος θα ταξιδέψει στην Καλαμπάκα ο Θησέας για να αντιμετωπίσει τα Μετέωρα, που έχουν μεγάλη ανάγκη βαθμών, καθώς βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η δεύτερη της κατάταξης ομάδα του Λάκη Μπακάλη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και το μόνο που προβληματίζει είναι μήπως δεν υπάρχει σωστή φιλοξενία μετά τα όσα είχαν γίνει στον πρώτο γύρο και με την ανταλλαγή ανακοινώσεων. Ο Γιάννης Κυρίτσης, ο Κοτζαθανάσης και ο Σιώμος είναι οι τρεις τιμωρημένοι, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, 15.00

 Μετέωρα-Θησέας Αγριάς

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Δρουδάκης, Τέγος (Γρεβενών)

Παρατηρητής: Βαλιώτης (Λάρισας)

Οικονόμος Τσαρ.-Ατρόμητος Παλαμά

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

Ηρακλής Λάρισας-Διγενής Νεοχωρίου

Διαιτητής: Σουλίδης (Κοζάνης)

Πιερικός-ΑΕ Καρίτσας

Διαιτητής: Κεφαλάς (Σερρών)

Γ.Σ. Αλμυρού-Αταλάντη

Διαιτητής: Αγγελούλης (Λάρισας)

Βοηθοί: Στάικος, Παραφέστας (Λάρισας)

Παρατηρητής: Κόκκαλης (Τρικάλων)

ΑΟ Σελλάνων-Διαγόρας Στεφανοβικείου

Διαιτητής: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δόσκορης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)

Παρατηρητής: Ζήλος (Λάρισας)

Δίας Δίου-Ποταμιά

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ημαθίας)

Η βαθμολογία

  1. Πιερικός 45
  2. Θησέας Αγριάς 37
  3. Ηρακλής Λάρισας 30
  4. ΑΕ Καρίτσας 30
  5. Ατρόμητος Παλαμά 29
  6. ΑΟ Σελλάνων 28
  7. Αταλάντη 25
  8. Αλμυρός 23
  9. Δίας Δίου 22
  10. Μετέωρα 21
  11. Οικονόμος 21
  12. Διγενής Νεοχωρίου 18
  13. Διαγόρας Στεφανοβικείου 18
  14. Ποταμιά 2

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.