Τεστ κορωνοϊού στην Ξάνθη ενόψει ΝΠΣ Βόλος

Η αναβολή της αναμέτρησης της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League κόντρα στον Ατρόμητο λόγω κορωνοϊού έχει αφήσει τη Ξάνθη δίχως αγωνιστική δράση από τον Μάρτιο, με τους Ακρίτες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος, το Σάββατο (13/6).

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, άπαντες στην ομάδα υποβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (10/6) σε τεστ κορωνοϊού πριν την έναρξη της προπόνησης, η οποία περιλάμβανε, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, ασκήσεις προθέρμανσης, ταχυδύναμης και passing game πριν τις ασκήσεις τακτικής των υποομάδων που χωρίστηκαν σε προσαρμοσμένους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρωινό της Τετάρτης (10/6) η Xanthi FC έδωσε συνέχεια στην προετοιμασία της για το πρώτο της παιχνίδι στα play out, αυτό με τον ΒΠΣ Βόλου το ερχόμενο Σάββατο (19:15). Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκαν επαναληπτικές εξετάσεις για τον Covid-19.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και μετά τις πρώτες οδηγίες ξεκίνησαν τις ασκήσεις προθέρμανσης, ταχυδύναμης και passing game πριν τις ασκήσεις τακτικής των υποομάδων που χωρίστηκαν σε προσαρμοσμένους αγωνιστικούς χώρους. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα με την επόμενη προπόνησή της να είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη το απόγευμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.