Τέταρτη η Κατζουράκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Όσιγιεκ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε στον πρώτο της τελικό σε Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής η Εμμανουέλα Κατζουράκη, η οποία αγωνίστηκε με σθένος και κατέλαβε την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη.

Εχθές, κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης στο Όσιγιεκ τερμάτισε στην τρίτη θέση (71/75), αφήνοντας ελπίδες πρόκρισης στον τελικό. Με ανάλογη απόδοση σήμερα (47/50) προκρίθηκε μάλλον άνετα, ολοκληρώνοντας δεύτερη τον προκριματικό (118/125), ένα βαθμό πίσω από την Βικτόρια Λάρσον από τη Σουηδία.

Εξασφάλισε μεν την πρόκριση στον τελικό, αλλά με ισοπαλία στο σκορ με τις Αλεξάντρα Γιαρμολίνσκα από την Πολωνία και την Ντιάνα Μπακόσι από την Ιταλία. Έτσι έπρεπε να αντιμετωπίσει την κατάρριψη της ισοπαλίας, για να κριθεί η κατάταξη η οποία μετράει στις λεπτομέρειες της ισοβαθμίας.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη στάθηκε ψύχραιμη, σε έναν τελικό με ανατροπές. Η Ρωσίδα Ζίλια Μπατιρσίνα που μπήκε τελευταία μετά από αγώνες μπαράζ, είχε άκρως επιτυχημένη απόδοση και πήρε την πρώτη θέση. Η προτελευταία Φραντσίσκα Κορβέτο Τσαντίντ από τη Χιλή μπήκε «σφήνα» στο βάθρο εκτοπίζοντας την κορυφαία Βικτόρια Λάρσον στο χάλκινο μετάλλιο.

Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, αγωνίζεται την Κυριακή 27 και Δευτέρα 28/6 στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.