Τετραπλή παραίτηση από την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Μπορεί στη μπασκετική Νίκη Βόλου να επικρατεί ικανοποίηση για την επικράτηση έστω και δύσκολο σε βάρος του Πρωτέα Γρεβενών στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής, ωστόσο στην ακαδημία έρχονται εξελίξεις στο προσκήνιο με τις παραιτήσεις των κκ Μανώλη, Μπάντελη, Βαλή και Καρακάνα.

Αυτό έγινε γνωστό μέσω δημοσίευσης στα social media, στην οποία φιλοξενείται ιαι δήλωση του Δημήτρη Μανώλη. Σ’ αυτήν αναφέρει τα εξής:

«2015 δέχομαι την πρόσκληση από τον παιδικό μου φίλο Μπάμπη Τουτουτζόγλου να εμπλακώ στο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Μαζί μου και συνοδοιπόρος στο ταξίδι ο Μάνθος Μπάντελης. Αναλάβαμε το κομμάτι της Ακαδημίας να βοηθήσουμε το τμήμα να ορθοποδήσει. 2022 και μετά από 7 χρόνια ενασχόλησης έφτασε η ώρα να παραδώσουμε την σκυτάλη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον άνθρωπο που έχει δώσει τα πάντα στα παιδιά της Ακαδημίας τον Κύριο Ανδρέα Τσιριγωτάκη  για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια. Επίσης τον Βασίλη Γιωτόπουλο που βρίσκεται από το 2018 στην Ακαδημία  και φυσικά το  Ανδρέα Μαύρο που είχαμε την χαρά εκτός από προπονητής του αντρικού  τμήματος να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της Ακαδημίας. Και τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τον παιδιών που είχαμε μια άριστη συνεργασία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.