Τετραπλό “χτύπημα” για τους Μυρμηδόνες

Ο Καρατέεβ θα ενισχύσει τους Μυρμηδόνες

Τέσσερις μεταγραφές έκαναν οι Μυρμηδόνες, για να ενισχυθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας, προκειμένου να εκπληρώσουν τον στόχο της παραμονής. Συγκεκριμένα απέκτησαν τον δεξιό εξτρέμ Δημητρίου από τον Αίαντα και τρεις ποδοσφαιριστές από τη Δήμητρα, τον νεαρό αριστερό χαφ Πρατή, τον δεξιό μπακ Γκαρνίδη και τον αμυντικό χαφ και στόπερ Καρατέεβ.

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση των Μυρμηδόνων Πλατάνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων νέων παικτών για την ομάδα μας. Αυτοί είναι ο Παναγιώτης Δημητρίου, που προέρχεται από τον Αίαντα Σούρπης, ο Θεόφιλος Πρατής, ο Δημήτρης Γκαρνίδης και ο Αλέξανδρος Καρατέεβ από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης.
Τους ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων τους και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Επίσης ευχαριστούμε τη διοίκηση του Αίαντα όσο και τη διοίκηση της Δήμητρας για την άψογη συνεργασία των προέδρων τους στην ολοκλήρωση των μεταγραφών”.

Έκοψαν πίτα οι Μυρμηδόνες

Την καθιερωμένη του πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ο Α.Σ Πλατάνου “ΟΙ ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ’’ στην Ταβέρνα “ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ” στον Πλάτανο.
Το φλουρί το κέρδισε ο ποδοσφαιριστής Ευάγγελος Τετριμίδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους της ταβέρνας για τους νόστιμους μεζέδες, τα αναψυκτικά και το άφθονο κρασί, τα οποία προσέφεραν αφιλοκερδώς για ακόμη μία χρονιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.