Θ. Ίλτσογλου: «Δεν υπάρχουν οι ομάδες-φόβητρο»

Τους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησε στον αγιασμό της ομάδας του ο Θοδωρής Ίλτσογλου, που δήλωσε:

«Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα, με αφορμή και τον τραυματισμό του αδερφού μου, που χάνει όλη τη χρονιά. Να είναι καλά όλοι οι αθλητές και να έχουν την υγεία τους. Από κει και πέρα κι εμείς έχουμε μία καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, είμαστε σ’ ένα στάδιο, στο οποίο προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μεταξύ μας μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά.

Ο στόχος έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με πέρσι που ήταν η άνοδος. Φέτος, ο πρώτος και ρεαλιστικός στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε τα φόντα κι όλα τα όπλα για ένα καλύτερο πλασάρισμα όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Υπάρχουν άτομα στην ομάδα που ξέρουν πολύ καλά την κατηγορία, έχουμε στηριχθεί και φέτος σ’ αυτούς και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο.

Με τη γνώση μου από την προηγούμενη θητεία μου στη Γ’ Εθνική, η κατηγορία έχει αποδυναμωθεί. Δεν υπάρχουν οι ομάδες-φόβητρο που υπήρχαν. Φέτος βλέπουμε ότι υπάρχει μία γενικότερη ισορροπία, αν εξαιρέσουμε δύο ομάδες, όπως είναι η Λευκάδα και τα Γρεβενά. Από κει και πέρα υπάρχει μία ευθεία γραμμή. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και από τον τρίτο μέχρι το τέλος δε θα δούμε πολύ μεγάλη βαθμολογική διαφορά, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κι όσο κλισέ κι αν ακούγεται πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το αν στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει μία διάκριση ο Θοδωρής Ίλτσογλου απάντησε: «Υπάρχει. Και βέβαια υπάρχει, αλλιώς δε θα ήμασταν εδώ και δε θα κάναμε όλη αυτή η παρέα που βλέπετε αυτό που κάνουμε. Πρέπει όμως να είμαστε και ρεαλιστές και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας και από κει πέρα Θεός υπάρχει και θα κρίνει τον καθένα μας και την κάθε ομάδα ξεχωριστά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.