«Θα είναι μικρός ο Βόλος για τον Μπράτσο σε 1-2 χρόνια»

Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, στην εκδήλωση της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων και των νέων μεταγραφών, απηύθυνε χαιρετισμό και έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μπράτσου.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο ΝΠΣ Βόλος προσφέρει αθλητικό τουρισμό, ανάπτυξη, πρόοδο και συμπλήρωσε ότι μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ ανέφερε πως είναι άδικο να πιστεύουν κάποιοι ότι η ομάδα δεν έχει θέση στην πόλη.

Ακολούθως επεσήμανε: «Ευχαριστώ τους χορηγούς και το προπονητικό τιμ, με πρώτον τον Κώστα Μπράτσο που γνώρισα ως αστυνομικό και όχι ως προπονητή, γιατί μου έσβησε μία κλήση, και μετά ανακάλυψα με την κουβέντα ότι είναι προπονητής.

Έχει τρομερές ικανότητες. Πιστεύω ότι σε ένα ή σε δύο χρόνια ο Βόλος θα είναι μικρός για αυτόν. Θα κάνει μεγάλη καριέρα και γι’ αυτό τον στηρίζουμε. Το πιστεύω αυτό που λέω και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους, ειδικά Ελληνες, προπονητές.

Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου, κάποιοι για πολλά χρόνια που στη συνέχεια έγιναν περισσότεροι. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Ξεκινά το πρωτάθλημα την επόμενη Παρασκευή και εύχομαι να έχουμε μόνο καλές στιγμές κι όχι στιγμές έντασης, που όμως χρειάζονται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.