Θα ψάξει μεταγραφικές ευκαιρίες και τον Αύγουστο ο Ολυμπιακός Βόλου

Έχοντας συμπληρώσει μια δεκαπεντάδα μεταγραφών, που αφορούν στη συντριπτική τους πλειονότητα σε έμπειρους παίκτες με αξιόλογο βιογραφικό σε ανώτερες κατηγορίες, ο Ολυμπιακός Β. συνεχίζει την προσπάθεια για ολοκλήρωση του ρόστερ.

Σίγουρα υπάρχει πολύς καιρός και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας των μεταγραφικών ευκαιριών και έχουν σκοπό και τον επόμενο μήνα να περιμένουν κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που δε θα έχουν κλείσει μέχρι τότε σε ομάδα και θα έχουν και χαμηλότερο κασέ.

Τα παραπάνω δε σημαίνουν σε καμία περίπτωση ότι με την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας δε θα υπάρχει μία πληρότητα στο ερυθρόλευκο ρόστερ, ώστε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο βοηθός του Κώστας Μπράτσος να δουλέψουν, όπως θέλουν. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν την αγορά και ξέρουν ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές θα είναι ακόμη άστεγοι τον Αύγουστο και σκοπεύουν τις τελευταίες, ασφαλώς λιγοστές, κινήσεις τους, να τις κάνουν τότε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.