Θέλει σταθερότητα και στη συνέχεια άνοδο η Αργώ

Οι σκέψεις και τα σχέδια των μελών του βολιώτικου συλλόγου Βόλεϊ

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος του Βόλεϊ στη Μαγνησία, εκπροσωπώντας την περιοχή στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, τα μέλη της Αργούς Βόλου παρουσίασαν τις σκέψεις τους για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας 19/12.

Με τον προπονητή της ομάδας Γυναικών, Βαγγέλη Σταθόπουλο να παραδέχεται ότι υπήρξαν κρούσεις για να γίνει απορρόφηση του συλλόγου από άλλον, τόνισε ότι θέληση όλων είναι να καλλιεργηθεί το άθλημα του βόλεϊ αποκλειστικά, και όχι να χαθεί σε συνύπαρξη με άλλα.

«Να πάμε τον Βόλο στο άθλημα ψηλά» σημείωσε ο κ. Σταθόπουλος, εμφανιζόμενος ευχαριστημένος για τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο σύλλογος, έστω και με τρικλοποδιές, όπως τόνισε. «Πιάσαμε το όνειρο της Α2 Εθνικής στις γυναίκες» επεσήμανε επίσης, ευχόμενος να μην γυρίσει ποτέ η ομάδα πίσω σε χαμηλότερες κατηγορίες.

Αποκάλυψε πάντως ότι σύντομα θα υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις, με τρεις παίκτριες για την ομάδα, ενώ οριοθέτησε αρχικά τον στόχο της σταθεροποίησης των αγωνιστικών τμημάτων σε υψηλό επίπεδο, με περαιτέρω άνοδο στη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, η πρόεδρος του συλλόγου, Νίκη Μαντζαφλέρη στάθηκε στην επιθυμία όλων για μεγαλύτερη ανάδειξη του βόλεϊ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αντιπρόεδρος κ. Ντόκος, υπογραμμίζοντας τον εθελοντικό χαρακτήρα της προσπάθειας που γίνεται.

Για ένα εξαιρετικό αποτύπωμα που μένει στην αθλητική κοινότητα μίλησε από την πλευρά του ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Νίκος Ρούμπος, σημειώνοντας ότι το κίνητρο για την ενασχόληση με την Αργώ ξεκινά από τις σχέσεις και φτράνει στους στόχους. Όπου στόχος η πραγματοποίηση του επόμενου βήματος, όπως ανέφερε ο κ. Ρούμπος, υπογραμμίζοντας τη θέληση για άνοδο κάθε τμήματος στην επόμενη κατηγορία. Επίσης έκανε λόγο για έναν σύλλογο εξαιρετικά δομημένο, αλλά και για διοίκηση με αρχή, μέση και τέλος.

Από την πλευρά των τμημάτων ακαδημιών, η κα Σταυρούλα Χατζηλιάδου μίλησε για ένα άκρως οικογενειακό κλίμα σ’ αυτά, ενώ ο έφορος του τμήματος Ανδρών, Χρήστος Παξιμαδάκης, συμπλήρωσε ότι η Αργώ είναι η μόνη ομάδα αυτήν τη στιγμή με αναπτυξιακά τμήματα για τ’ αγόρια. Από την πλευρά του, ως βασικό στόχο την ανάπτυξη με υπόδειγμα το τμήμα Ανδρών, έθεσε και ο προπονητής Σπύρος Γεωργουλάς.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.