Θέλει θετικό φινάλε πρώτου γύρου ο ΝΠΣ Βόλος

Ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον ΝΠΣ Βόλος ν’ αγνοεί ως γνωστόν τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές και να θέλει κάτι καλό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο στις 17:15.

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπράτσου που διεκδικεί… μονιμότητα στη θέση του πρώτου προπονητή όπως έχει διαρρεύσει, ο ΝΠΣ Βόλος δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο, μιας και ο ΠΑΣ Γιάννινα για μία ακόμη χρονιά δείχνει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και δικαίως βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, την ώρα που οι «κυανέρυθροι» είναι στην όγδοη με 14 βαθμούς έναντι 19. Μικρή διαφορά θα πει κανείς, αλλά σίγουρα όχι αμελητέα…

Ο ΝΠΣ Βόλος εξάλλου έχει να πανηγυρίσει νίκη από τις 2 Οκτωβρίου, όταν και είχε επικρατήσει 2-1 σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό με τέρματα των Φαν Βέερτ και Φεράρι. Έτσι έχουν περάσει περισσότερες από 60 ημέρες (2 και πλέον μήνες) από τότε που ο ΝΠΣ Βόλος πήρε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε αντίπαλό του, ενώ την τελευταία φορά που πήρε βαθμό ήταν την 1η Νοεμβρίου στην έδρα του Ιωνικού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 για την 8η αγωνιστική της Super League, με τον Βαφέα να σκοράρει για τους γηπεδούχους στο 51’ και τον Ορόζ να δίνει λύση στους «κυανέρυθρους» με γκολ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες, καθώς οι Πουρίτα και Μπαριέντος έχουν τεθεί εκτός μάχης λόγω τραυματισμών.  Aπό την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται να διεκδικήσει κι αυτός το θετικό αποτέλεσμα με αξιώσεις, θέλοντας να παραμείνει σε τροχιά εξόδου στην Ευρώπη. Παράλληλα οι Γιαννιώτες κοιτούν και τη διαμόρφωση του ρόστερ τους, κάνοντας γνωστό ότι μέλος της ομάδας θα παραμείνει μέχρι το 2025 ο 26χρονος στόπερ, Επαμεινώνδας Παντελάκης, που ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.