Θέλει να δείξει βελτίωση με τα Σέλλανα η Νίκη

Αρκετά αρνητικά είχε η εμφάνιση της Νίκης Βόλου με τα Μετέωρα την περασμένη Τετάρτη, με τους κυανόλευκους να έρχονται ισόπαλοι με 3-3. Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα έφεραν γκρίνια και αμφισβήτηση και η τεχνική ηγεσία μαζί με τους παίκτες θέλουν στο κυριακάτικο (2/9) φιλικό με τα Σέλλανα στις 18.00 στο γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας να παρουσιάσουν μία αρκετά καλύτερη εικόνα. Σ’ αυτό το ματς δε θα δώσουν το παρών οι Τσεμπερίδης, Αποστολίδης και Τζιώρας.

Από την άλλη ο Α.Ο. Σελλάνων, που την περασμένη Κυριακή αποκλείστηκε στο Κύπελλο Ελλάδος μετά την ήττα με 2-1 από τον Τηλυκράτη, έχει κάνει κάποιες αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις, όπως τους πολύπειρους Δήμο Τζέκο, Γιώργο Μπιτέλη από την Αναγέννηση Καρδίτσας, που δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς από την ίδια ομάδα τον Ανδρέα Χαντζή, που πέρασε από Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕ Διμηνίου. Επίσης απέκτησε τον 30χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Παπαδόπουλο, που έπαιζε στην Α’ Εθνική της Σλοβενίας και άλλους ποδοσφαιριστές, όπως τον 24χρονο δεξιό μπακ Βασίλη Παπαγεωργίου από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον σκόρερ Σωτήρη Κόκκινο από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, τον 31χρονο Βαγγέλη Τσιρογιάννη από τη Δόξα Μητρόπολης καθώς και τους 20χρονους Κώστα Χατζή από την Κ20 της Ξάνθης και τον Βαγγέλη Πατσαρούχα από τη Λαμία. Παράλληλα, επέστρεψε γρήγορα από τη Σπάρτη ο Χάδιαρης και ο Μπούσδρας μετά από ένα χρόνο. Προπονητής είναι ο 33χρονος Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Σελλάνων για το φιλικό της Κυριακής με τη Νίκη αναφέρεται: «Ένα ακόμη σημαντικό φιλικό δίνει ο Α.Ο. Σελλάνων. Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στο γήπεδο των Καμινάδων στην Καρδίτσα, η ομάδα μας υποδέχεται τo ιστορικό σωματείο της Νίκης Βόλου. Τεστ που προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα, καθώς οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.  Καλούμε τον κόσμο να δημιουργήσει για μια ακόμη φορά όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα».

Το ρόστερ του Α.Ο. Σελλάνων είναι το εξής:

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.