Θετική απάντηση για τις αλλαγές που ζήτησε στο προσύμφωνο ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Περιμένοντας την αποκάλυψη των μελών του consortium

Tη στιγμή που τα στελέχη του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 δημοσίως δεν τοποθετούνται και η σιγή ασυρμάτου ισχύει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, από πλευράς ενδιαφερομένων φαίνεται ότι εστάλη το μεσημέρι της Δευτέρας (27/03) απαντητικό e-mail στις διορθώσεις που ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο προσύμφωνο συνεργασίας, και μάλιστα με θετική απάντηση.

Από εκεί και πέρα βέβαια θα πρέπει να σταλεί και το τελικό κείμενο της συνεργασίας, και να περάσει πρώτα από Γενική Συνέλευση προκειμένου να εγκριθεί από το σώμα και στη συνέχεια να προχωρήσει από την 1η Μαΐου και μετά. Βασικότατο ζητούμενο όμως είναι, να γίνει γνωστή και η ταυτότητα των ατόμων που φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς πέρα από τον εμφανιζόμενο ως νόμιμο και νομικό εκπρόσωπό τους Γιάννη Παπαδόπουλο, δεν έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι από την πλευρά του ΑΣ αναφερόταν αρχικά ότι θα γίνει παρουσίαση του όλου πλάνου σε συνέντευξη Τύπου. Προς το παρόν όχι μόνο δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν έχει καν καθοριστεί αν και πότε θα γίνει αυτό. Σε ένα κλίμα τοξικό που επικρατεί γενικότερα πάντως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι λογικό ότι και ο πιο απλός φίλαθλος για να πειστεί θέλει ονόματα και στοιχεία για να ξέρει με ποιο έχει να κάνει, και ποιος διαχειρίζεται την ομάδα που στηρίζει. Προς το παρόν, όμως το μόνο που έχει προκύψει είναι άτομο που ασχολείται με την καθημερινότητα της ομάδας έως έναν βαθμό, για να μπορεί να λειτουργήσει αυτή την επόμενη ημέρα υπό νέο καθεστώς, έστω και αν μέχρι στιγμής δεν έχουν μπει σφραγίδες και υπογραφές. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός Βόλου θα κληθεί να κάνει μία νέα αρχή, και αυτή μπορεί να γίνει μόνο με ανοιχτά χαρτιά.

Aπό πλευράς ΑΣ, όπως είπαμε σιγή ασυρμάτου. Βέβαια, μία ικανοποίηση επικρατεί για την επικράτηση της ομάδας επί του Εδεσσαϊκού 1-0, χάρη στο τέρμα του Αναστασίου στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης. Η νίκη ήρθε μετά από 50 ημέρες «ανομβρίας», και ο Ολυμπιακός Βόλου «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης, αλλά μοιάζει απλά να είναι νίκη γοήτρου, αφού ο υποβιβασμός είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφευχθεί.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.