Την Κυριακή διοργανώνει το 2ο τουρνουά ακαδημιών “Φίλαθλος” η Α.Ε. 2002

Τον ετήσιο χορό της πραγματοποιεί το Σάββατο (18/5) η Α.Ε. 2002 και την Κυριακή(19/5) το 2ο τουρνουά Ακαδημιών “Φίλαθλος” στα Καλά Νερά. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Το Δ.Σ. της Α.Ε. 2002 Νοτίου Πηλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ετήσιο χορό της ομάδας στις 18 Μαΐου ημέρα Σάββατο στο εστιατόριο ΝΙΡΒΑΝΑ στα Καλά Νερά. Ανακοινώνει επίσης την υλοποίηση και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του 2ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» στο Δημοτικό Γήπεδο με φυσικό χόρτο στα Καλά Νερά, την Κυριακή 19 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 9:00.

Θα υπάρχει συμμετοχή ακαδημιών σε δυο ηλικιακά γκρουπ (Ολυμπιακός Βόλου, Ρήγας Φεραίος, Α.ΠΟ.Β, Άθλος Αλμυρού, Θησέας Αγριάς και Α.Ε. 2002).

Επιστημονικός σύμβουλος του Τουρνουά θα είναι ο Dr. ΖΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ph. D), Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Temple Η.Π.Α, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Θα υπάρξει συμμετοχή φοιτητών της Ειδικότητας Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του μαθήματος «Σχέδιο Εργασίας». Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε το υγιές παιδικό ποδόσφαιρο. Διοργανωτές και υπεύθυνοι του Τουρνουά οι καθηγητές Φ.Α.: ΜΠΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.