Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο ΝΠΣ Βόλος

Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόνηση του ΝΠΣ

Την πρώτη του συγκέντρωση αλλά και την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς 2024-25, που θα είναι η έκτη συνεχόμενη στη Super League, έκανε την Τετάρτη (26/6) στο Πανθεσσαλικό, ενώ δεν τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, τη στιγμή που απουσίαζε και ο Αχιλλέας Μπέος.

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον νέο τεχνικό των κυανέρυθρων, τον 37χρονο Ισπανό Χοακίν Γκόμεζ.

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου οι κυανέρυθροι θα μεταβούν στην Πορταριά, εκεί όπου για εννέα μέρες έως τις 10/7, θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Δύο μέρες μετά την επιστροφή από την Πορταριά, στις 12 του ίδιου μήνα, θα βρεθούν στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορτζιάνο της Περούτζια όπου και θα παραμείνουν για 12 μέρες πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών παιχνιδιών.

H βασική προτεραιότητα που έθεσε η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου είναι η παραμονή του πρώτου της σκόρερ Χουάν Γκαρσία, ο οποίος έδωσε το παρών στο Πανθεσσαλικό και επομένως δείχνει τυπικό ζήτημα η ανακοίνωση για την παραμονή του στην ομάδα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σε επίπεδο ανακοινώσεων υπάρχει μια… στασιμότητα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, με τον Ολλανδό πλάγιο οπισθοφύλακα Ίαν Σμόιλερς να είναι η μοναδική νέα προσθήκη.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε… πυρετό συζητήσεων, προκειμένου να αντικαταστήσουν τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Ο Χοακίν Γκόμεζ στην πρώτη του ως προπονητής του ΝΠΣ Βόλος δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς, τονίζοντας ότι θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα μαχητική, που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι περιμένει και τη μεταγραφική ενίσχυση που δεδομένα θα γίνει.

Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, ήταν οι Κόβακς, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Παπαθανασίου (τερματοφύλακας από την Κ 19), Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Κίτσος, Ράσιτς, Σμέουλερς, Τσοκάνης, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Κόμπα και Χουάν Γκαρσία, καθώς και νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ19 της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.