Το 2×2 θέλει ο Θησέας Αγριάς για την παραμονή

Mε Ηρακλή Ψαχνών την Κυριακή εντός έδρας

Όλοι ακόμη συζητούν την ανατροπή από την Αταλάντη σε βάρος του Θησέα Αγριάς, με το 0-2 να γίνεται τελικά 2-2, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ακτσιαλής δεν βλέπει να υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αφού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Ηρακλή Ψαχνών και ΓΣ Αλμυρού κρίνεται η παραμονή. Οπότε, ο Θησέας Αγριάς θέλει να κάνει το 2×2 για να δώσει το «παρών» και του χρόνου στη Γ’ Εθνική.

H αρχή γίνεται λοιπόν την Κυριακή με τον Ηρακλή Ψαχνών. «Έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο που βρίσκεται δίκαια στη θέση που κατέχει στη βαθμολογία και κρατάει την τύχη στα χέρια του για το πρωτάθλημα, αλλά κι εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας για την παραμονή» τόνισε στο «Magnesiasports» o Γιάννης Ακτσιαλής, που δεν διστάζει να εκφράσει την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα.

«Με δύο παιχνίδια εντός, αν πάρουμε τις νίκες θα σώσουμε μαθηματικά την κατηγορία. Εφόσον είναι στα πόδια μας, υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά και δουλεύουμε καλά. Εάν ακολουθήσουμε το πλάνο μας και είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι θα φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή» τονίζει χαρακτηριστικά.

Μοναδικό πρόβλημα μέχρι στιγμής για το σύνολο του Θησέα Αγριάς αποτελεί ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον Κώστα Οικονόμου. Ωστόσο το τεχνικό επιτελείο του Θησέα θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον έμπειρο παίκτη, ποντάροντας και στις δικές του υπηρεσίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.