Το μονοπάτι για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στα play offs του Champions League, σε περίπτωση που η Ένωση αποκλείσει στον Γ’ προκριματικό γύρο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 22-23 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 29-30/8.

Αν όμως οι Κροάτες καταφέρουν να αποκλείσουν την ΑΕΚ, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του ζευγαριού Κοπεγχάγη (Δανία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) στα play offs του Europa League. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 24 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 31/8.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει εξασφαλίσει παρουσία στους ομίλους του Conference League, αλλά… φυσικά στοχεύει στο Champions League.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό (ο δεύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 3ο προκριματικό του Champions League) -σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μαρσέιγ- θα διεκδικήσει ένα «εισιτήριο» για τους «χρυσοφόρους» ομίλους, με αντίπαλο την ομάδα που θα περάσει από το «ζευγάρι» Μπράγκα (Πορτογαλία)-Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία).

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε παρουσία στους ομίλους Europa League, με την πρόκριση που πήρε προ ημερών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.