Τον αμυντικό Χρήστο Αλεξίου από την Ίντερ παίρνει η ΑΕΚ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων Χρήστο Αλεξίου αποκτά η ΑΕΚ και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του Sky Sport, Λούκα Μπεντόνι, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Ίντερ θα μετακομίσει στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν αγοράς που κυμαίνεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, οι «νερατζούρι» φρόντισαν να διατηρήσουν ρήτρα επαναγοράς, ώστε να μπορούν να τον αποκτήσουν ξανά στο μέλλον, εφόσον το επιθυμήσουν.

Ο Αλεξίου αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ατρομήτου και από το 2021 ανήκει στην Ίντερ, η οποία τον απέκτησε οριστικά το 2022. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και την περσινή σεζόν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Primavera των «νερατζούρι».

Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, η ΑΕΚ θα προσθέσει στο δυναμικό της έναν από τους πιο εξελίξιμους Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς, με την Ίντερ να διατηρεί πάντως τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του μέσω της ρήτρας επαναγοράς. Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.