Τουρσούγκας: «Οι λόγοι της παραίτησής μου από τη Δάφνη»

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Δάφνης ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Τουρσούγκας, σημειώνοντας ότι αυτή έγινε για προσωπικούς λόγους και από τη στιγμή που είδε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει πράγματα που ήθελε στην ομάδα, σε επίπεδο οργάνωσης και πρωταθλητισμού.

Η γραπτή επιστολή αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα σήμερα να ανακοινώσω ότι η παραίτηση μου από τον πάγκο της  ΑΟ Δάφνη Βόλου 1951 έγινε για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε και δεκτή από  την διοίκηση της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο για τους  ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Τσάτσο Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο Τσαρέλα Χαράλαμπο και την ψυχή της ομάδας και έφορο Παλέντζα Νίκο.  Ανθρώπους που από το υστέρημά τους κάνανε τέτοιες θυσίες, που σ’ αυτούς τους  δύσκολους καιρούς που βιώνουμε είναι πραγματικά αξιοθαύμαστοι.

Η αιφνιδιαστική εναλλαγή της απόφασης για την συμμετοχή της ομάδας στο  πρωτάθλημα την τελευταία ημέρα, προκάλεσε πολλά προβλήματα στο ρόστερ της  (πολλές αποχωρήσεις παικτών). Προσπάθησα με κάθε δυνατό τρόπο από την πλευρά μου  για τη στελέχωση και δημιουργία ενός αξιοπρεπή συνόλου ,όσο αυτό ήταν δυνατόν.

Αλλά κάποια πράγματα όταν βλέπεις ότι δεν είναι όπως τα θέλεις εσύ, αναγκάζεσαι να κάνεις κάτι, για να το αλλάξεις. Έτσι έκανα και εγώ, απ’ την στιγμή που  είδα ότι δεν μπορώ να προσφέρω πράγματα που ήθελα στην ομάδα, πράγματα που  με διακατέχουν τόσα χρόνια που ασχολούμαι προπονητικά με το ποδόσφαιρο  (17 χρόνια), τόσο από θέματα οργάνωσης όσο και από θέματα πρωταθλητισμού (αρχές που καλώς ή κακώς είναι σήμα κατατεθέν για εμένα σε όποια ομάδα και αν  ήμουνα), θεώρησα ότι είναι σωστό να παραιτηθώ αυτή τη στιγμή απ’ την ομάδα προς  όφελος, θέλω να πιστεύω, όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παρά πολύ και να ξέρουν ότι απέκτησαν ένα πραγματικό φίλο! Εύχομαι σε όλη την ομάδα της Δάφνης, Διοίκηση, Ποδοσφαιριστές, Κόσμο να έχουν ό,τι επιθυμούν στη ζωή τους και στις οικογένειες του  με υγεία πάνω από όλα!

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Επιτυχία στο νέο προπονητή της ομάδας Τάχο Βαγγέλη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.